sw1tched Отговорено Септември 7, 2011 Автор Отговорено Септември 7, 2011 Вече съм в България и успях да сваля и останалите песни. Събраха се към 15. Няколко от песните не ми бяха пратени на mp3, писал съм отговор и ще чакам да бъдат изпратени. Към всички останали: остават 3 дни, не се колебайте пропуснал съм да напиша facebook страницата на студиото: http://www.facebook.com/Soundlurker
Свилен Бас Отговорено Септември 7, 2011 Отговорено Септември 7, 2011 Имам едно предложение - да не се споменават имената на изпълнителите, нито форумните им такива, а само заглавията на парчетата - мисля, че ще е по-изненадващо накрая? 2
sw1tched Отговорено Септември 7, 2011 Автор Отговорено Септември 7, 2011 Нямам нищо против. Нека кажат и останалите какво мислят по въпроса.
Arcturus666 Отговорено Септември 7, 2011 Отговорено Септември 7, 2011 идеята е добра.така ще бъде честно оценяването
Baby Thomas Отговорено Септември 7, 2011 Отговорено Септември 7, 2011 И ще падне веселба. Добра идея е и според мен!
sw1tched Отговорено Септември 7, 2011 Автор Отговорено Септември 7, 2011 Добре тогава. Песните ще бъдат обявени само със заглавие, без автор, а авторите им ще бъдат приканени да не разкриват коя песен чия е.
sw1tched Отговорено Септември 9, 2011 Автор Отговорено Септември 9, 2011 Днес и утре са последните дни за пращане на песен. Моля хората, които ми пратиха само линкове към soundcloud или youtube да пратят mp3, ако искат да участват в конкурса.
savov Отговорено Септември 9, 2011 Отговорено Септември 9, 2011 И аз успях в последния момент...току що пратих ДЕМО. Поздрави!
sw1tched Отговорено Септември 10, 2011 Автор Отговорено Септември 10, 2011 Днес имате последен шанс за пращане на песен. Също така, моля хората, които ми пратиха само линкове към soundcloud или youtube да пратят mp3, ако искат да участват в конкурса. На изпратилите песен благодаря за участието, пожелавам ви успех! Очаквайте темата за гласуване съвсем скоро
Recommended Posts