Mafiozo Публикувано Май 8, 2006 Публикувано Май 8, 2006 Искам да питам за въпросното кубе, защото съм начинаещ и не съм запознат достатучно. Конкретния въпроса ми е, каква му е цената и дали се продава в България(Пловдив). Благодаря. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 Най-вероятно ме лъже паметтна паметта, но мисля, че имаше едно такова преди няколко дни в магазина на Филхармонията на центъра... Цитирай
Mafiozo Отговорено Май 10, 2006 Автор Отговорено Май 10, 2006 Явно трябва да пообиколя магазините Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 А каква е цената на въпросното кубе??? Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 mafiozo, вчера бях до съответния магазин - кубето се продаваше в комплект заедно с китара Ibanez GIO за 500лв. Продават и само китарата за 400, сигурно ще можеш да купиш и кубето отделно за...100 лв? Иди и питай.. Цитирай
SixStrings Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Ibanez просто не е марка за усилватели и ефекти.... sad but true. Цитирай
DILETANT Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Ibanez просто не е марка за усилватели и ефекти.... sad but true. С изключение на легендарния Tube Screamer, иначе си прав Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Ibanez просто не е марка за усилватели и ефекти... :beer: Явно не си свирил с лампова машина и Ibanez TubeScreamer... Цитирай
VOSTOK Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 ...и ТЛ9 Тремоло пластм... ъ-ъ-ъ ефект. :green: Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Според мен на Ibanez не им върви на компресори и хоруси . Иначе другото сякаш става , ама лично мнение ... По темата - Кубете не е лошо май , ама ръка да пипне , ухо да чуе . Иначе ако си нямаш китара , може да пипнеш и нея ... Цитирай
Mafiozo Отговорено Май 15, 2006 Автор Отговорено Май 15, 2006 Мне китара си имам ама сега май му е времето на кубето и за тва питам. . А някой да знае нещо което може да се земе за тия пари и да е по- добро ( съмнявам се, за тия пари това). Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Мне китара си имам ама сега май му е времето на кубето и за тва питам. . А някой да знае нещо което може да се земе за тия пари и да е по- добро ( съмнявам се, за тия пари това). Другото е да дерзаеш 2-ра ръка...като мен Ама си го има момента на риск Цитирай
Trysth Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Аз лично препоръчвам 2ра ръка. Ако се поровиш, все ще намериш нещо готино Цитирай
Recommended Posts