MemoDan Публикувано Август 23, 2011 Публикувано Август 23, 2011 Sweaty Knockers За всички феновe на Guthrie Govan, Brian Beller and Marco Minneman 3 Цитирай
rockfire Отговорено Август 23, 2011 Отговорено Август 23, 2011 Колега не знам какво се опитваш да представиш с този линк, но при мен не проработи! Цитирай
Heartman Отговорено Август 23, 2011 Отговорено Август 23, 2011 При мене проработи,но трябва да си напишеш имейла и после от имейла да потвърдиш и да изтеглиш парчето. Цитирай
hologram Отговорено Август 24, 2011 Отговорено Август 24, 2011 Добро китаржийско рокче са спретнали. Но не ме впечатли с нещо кой знае какво, даже с нищо. 1 Цитирай
Heartman Отговорено Август 24, 2011 Отговорено Август 24, 2011 ^Ще ми се да те чуя как свириш, щом Гутри не те впечатлява. 1 Цитирай
SirJohn Отговорено Септември 11, 2011 Отговорено Септември 11, 2011 След Erotic Cakes си представях да има нещо още по-изхвърлящо и брутално, ама това ми задминава очакванията. Още няколко дена и може да го чуем цялото Цитирай
valitchy Отговорено Септември 22, 2011 Отговорено Септември 22, 2011 (Редактирано) Сутринта ми пристигна аристократското сд - лелеееееее.....перфектен синтез, изчистено, невероятна класа от страна на музикантите!Препоръчвам горещо! MemoDan - мерси, че пусна инфото! btw : Ще идва ли някой в Амстердам на 13 ноември 2011? Аз съм там! Билетите са по 39 euros: Click here. Jason Becker Fest: November 13, 2011, Amsterdam The full Artist List performing on the night is as follows: Guthrie Govan Stuart Hamm Michael Lee Firkins Kiko Loureiro Atma Anur Marco Sfogli Gottardo Stéphan Forté Andy James Joop Wolters Marcel Coenen Barend Courbois Timo Somers It’s Show Time Band This is going to be one hell of a night and for such a great cause. If you can make it across to Amsterdam then get booking while tickets are still available. Редактирано Септември 22, 2011 от VALITCHY 1 Цитирай
hologram Отговорено Септември 23, 2011 Отговорено Септември 23, 2011 ^ E, как бе... там сме! Туй шенген, менген... Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Септември 23, 2011 Отговорено Септември 23, 2011 ^Ще ми се да те чуя как свириш, щом Гутри не те впечатлява. Хехех Хартман, недей така. Човекът ни озарява с великата си мисъл и просветление...ти искаш и да може да свири . 1 Цитирай
bluelemon Отговорено Септември 27, 2011 Отговорено Септември 27, 2011 Аз се регистирах, но не можах да си дръпна парчето. Бед линк или нещо от сорта ми се появи. Гътри ми е в топ 3 на любимите китаристи и мога да кажа че не съм слушал по техничен и чисто свирещ китарист. Цитирай
valitchy Отговорено Ноември 15, 2011 Отговорено Ноември 15, 2011 Малко видео на един от любимите ми китаристи от фестивала в Холандия, на който имах щастието да бъда: http://www.youtube.com/watch?v=zZWLz5vN5_Q&feature=player_embedded пп.: даже написах дълъг рапорт за събитието Цитирай
Recommended Posts