Black Bird Публикувано Август 23, 2011 Публикувано Август 23, 2011 Парче от новият ми аблум. Китарата е 2550з с Паф Джо и Фред Димарзио адаптери. http://www.nalbantov.com/2011/Dimi_Nalbantov_Reach_the_Sky_2011-12.mp3 Надявам се да ви хареса Цитирай
Heartman Отговорено Август 23, 2011 Отговорено Август 23, 2011 Хареса ми особено след 1:30. Има доста електроники в това парче.Яко! Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Август 23, 2011 Отговорено Август 23, 2011 Пренесе ме в някой свят от някоя игра на Sega или Nintendo. Приятно изживяване от няколко нива, aко мога така да се изразя. Цитирай
hologram Отговорено Август 23, 2011 Отговорено Август 23, 2011 бас като инструмент не чух, ще има ли? Звукът е терпач, но музиката като идеи е по-слаба от предните ти неща. Цитирай
Black Bird Отговорено Август 24, 2011 Автор Отговорено Август 24, 2011 Ето малко повече заедно с интрото http://www.nalbantov.com/2011/Dimi_Nalbantov_Reach_the_Sky_Test.mp3 Цитирай
Black Bird Отговорено Август 25, 2011 Автор Отговорено Август 25, 2011 ето целия трак http://www.nalbantov.com/2011/Dimi_Nalbantov_Reach_the_Sky_2011-12_Full_Track.mp3 2 Цитирай
rockfire Отговорено Август 25, 2011 Отговорено Август 25, 2011 Чудесно е парчето ,може би ще има доста работа по микса! Иначе си личи прогрес в солирането! Китарата ми звучи малко остро и звънтящо и ниските не чувам при мен ,но може и да е от слушалките. ----------- П.с. Дими, и преди съм ти казвал - спретни си група и почвай концерти! Определено ще имаш много нови преживявания и много нови приятели! 1 Цитирай
valitchy Отговорено Август 27, 2011 Отговорено Август 27, 2011 И аз се чудя защо талантливите и надарените не правят концерти?! Много ми хареса Reach the Sky и се присъединявам към пожеланието на rockfire да те гледаме лайф, поздрави! 1 Цитирай
рахата Отговорено Август 27, 2011 Отговорено Август 27, 2011 Много ми харесва! Браво,Митак! Ще чакам новия албум Цитирай
L.K. Отговорено Август 28, 2011 Отговорено Август 28, 2011 Много експресивно. Държи те на нокти през цялото време. Дано покрай него има някое по-релаксиращо парче В интрото има някакъв хаос в ритъма. Акцентите на отделните партии не са съгласувани във времето - май барабаните са (добавяни) записвани след това. В 2:16 има място за по-дълга пауза - глътка въздух пред следващото надбягване. То и без това е ще дълго. Като цяло има място за разчупване на ритъма. Цитирай
Mr. Darkness Отговорено Август 31, 2011 Отговорено Август 31, 2011 Браво, Дими, страхотна песен!!! Поздравления, давай все така напред!!! Цитирай
alrock Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 Страховито, въздушно, лирично, емоционално...! Веднага ми стана любимо! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Септември 4, 2011 Отговорено Септември 4, 2011 (Редактирано) Ай... Не съм влизала в този виртуален лабиринт от незапомнени времена.... Какъв експлозив! Иде ми да галопирам като кон през деня си, толкова е зареждащо! Супер, супер, супер, бравос! Дими, ю мейд май дей! Off: Тия двете анимирани 'животни' защо се покланят като мексиканска вълничка или повредата е в моя телевизор? Редактирано Септември 4, 2011 от Angelina 1 Цитирай
Recommended Posts