Tony Tommasson Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 Това е промо видео клип на песен от дебютния албум на групата ми ! :punk_guitar: Енджой !!! . Цитирай
yakiya Отговорено Август 22, 2011 Отговорено Август 22, 2011 Ако малко поусложните парчето ,ще ми дойде по-добре.Така с 2 теми редувани "бавна -бърза,бавна -бърза " ..... раздайте се .... не само в пиенето на биричка..хахаха Успех, момци! Цитирай
hologram Отговорено Август 23, 2011 Отговорено Август 23, 2011 Много семпло, сякаш ще каже човек преди месец стре научили два тона да свирите. Не ми хареса. Цитирай
Tony Tommasson Отговорено Август 23, 2011 Автор Отговорено Август 23, 2011 Благодаря за отзивите и съветите !!! Тва колко тона сме се научили да свирим в една песен ли тряа да го покажем ??? а и това колко можем да свирим ? Все пак свирим ОЛД СКУЛ ДЕТ , където са такива вижданията ни за песни , пак и мразим композиции повече от 2 минути с 33 рифа . Дето фена на концерт като слуша такава песен си казва , няма ли да свършва тая вече ! Песни повече от 2 мин омразват и доскучават ! Имаше един Кърт Кобейн дет с 3 рифа с по 3 тона и разстроена китара напрай един голям хит май ?! Така че китаристи дето се насират с разхождания по грифа на китарата с цел да покажат бързина и големи технически умения и познания по пентатоники , минорни и мажорни скали , развалиха хубавия дет метал !!! загуби се тежкото ! Всички след Чък Шулдинър се осраха в тва кой е по бърз и техничен китарист ! А на вас успехи в свиренето , копмозирането и надсвирването ! Цитирай
Liquid Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 Този вокал не е олдскул, пичове, буииии пеенето не е от Флорида Цитирай
Tony Tommasson Отговорено Август 30, 2011 Автор Отговорено Август 30, 2011 ми да така си е , ама нали тряа се вкарват новости , наще виждания са такива с такъв грухтящ вокал !!! Мисля че се получава добре ! Цитирай
Recommended Posts