alexsis Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fRjfjO2D1BU <-- Ето го кавъра ..доста трудна песен, поне за мен е..затова има грешки на някои места, но поне се пробвах Свиря от година някаде и може да се каже че това е най-трудната песен която сам правил някога.. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Август 20, 2011 Отговорено Август 20, 2011 Голямо браво за желанието и старанието. Продължавай да се занимаваш и само от теб зависи дали ще станеш добър или страхотен китарист Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 21, 2011 Отговорено Август 21, 2011 Браво! И за изпълнението, и за избора на песен, защото аз не бих се метнал на нея. Предпочетох Cyanide. Много добре си се справил и имаше едно място, където въобще не разбрах какво правиш, но стана много яко - там където Хамет по принцип излиза от грифа и ползва адаптерите си за прагове. Мисля, че единствения ти проблем е, че не докарваш palm muting-а като Хетфийлд и Хамет, но това е нещо съвсем малко, аз също трудно копирам дясната ръка на други китаристи. Поздравления! Цитирай
alexsis Отговорено Август 21, 2011 Автор Отговорено Август 21, 2011 Благодаря ти! Избрах тази песен защото тя ми е любимата от Death Magnetic Цитирай
Heartman Отговорено Август 21, 2011 Отговорено Август 21, 2011 Браво! Яка песен си избрал, само малко ритмиката ти куца на места. Цитирай
wolverine Отговорено Август 22, 2011 Отговорено Август 22, 2011 както вече споменаха колегите на моменти излизаш от ритъм, ама това ще се оправи имам само 1 съвет - влез в кадър, в смисъл да се вижда цялата китара, според мен ще е по-добре отколкото да гледаме с кви дънки си Цитирай
alexsis Отговорено Август 23, 2011 Автор Отговорено Август 23, 2011 Да! така е но вече се чудя каде да го вдигна на по високо тоя апарат.. аз и така го слагам варху маса и после варху 5 книги..другия път ще пробвам с 10 книги :D:D Цитирай
Mairomaster Отговорено Август 24, 2011 Отговорено Август 24, 2011 Хеее, за година свирене си екстра, евала! Цитирай
Recommended Posts