Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте драги колеги. От доста време насам ме измъчва въпроса как аджаба MetallicA са постигнали този звук http://www.youtube.com/watch?v=2WdYt9VkVek&t=4m57s на 4:57. Имам чувството че китарите плачат (Всички знаем заради кого е направен целият албум). Та единственото, което аз получавам на бридж позиция с максимално Contour и малко бас, е това :

:icon_shithappens: . Ако някой ме проясни как да постигна този саунд, ще съм му изключително благодарен :godbless::thumbs_up:
Отговорено (Редактирано)

Ще стрелям на сляпо, но пробвай на нек позиция с леко намален tone на китарата и през wah pedal като филтър. Запиши го пак и вмъкни и volume swell-овете. :)

Редактирано от Lord Shredulous
Отговорено

С големия риск да се обадя на слабо време ... Металица докарват звука си с техника за 10к и нагоре в чуждоземна валута и цял екип тоноператори, тонрежисьори и тон... каквото се сетиш ...

Герги!

Цъкайте минусите, че нещо ми се вдигна рейтинга :girl_witch:

• Like 7
Отговорено

Ще стрелям на сляпо, но пробвай на нек позиция с леко намален tone на китарата и през wah pedal като филтър. Запиши го пак и вмъкни и volume swell-овете. :)

Подкрепям. Мек тон с много високи (wah педал държан на една степен).

Отговорено (Редактирано)

^^^хахаха и от мен един + :hysterical:

@liquid чрд копеле (btw) :cheers2:

Редактирано от buy&sell
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.