goshi Публикувано Август 11, 2011 Share Публикувано Август 11, 2011 Здравейте драги колеги. От доста време насам ме измъчва въпроса как аджаба MetallicA са постигнали този звук http://www.youtube.com/watch?v=2WdYt9VkVek&t=4m57s на 4:57. Имам чувството че китарите плачат (Всички знаем заради кого е направен целият албум). Та единственото, което аз получавам на бридж позиция с максимално Contour и малко бас, е това : . Ако някой ме проясни как да постигна този саунд, ще съм му изключително благодарен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Август 11, 2011 Share Отговорено Август 11, 2011 (Редактирано) Ще стрелям на сляпо, но пробвай на нек позиция с леко намален tone на китарата и през wah pedal като филтър. Запиши го пак и вмъкни и volume swell-овете. Редактирано Август 11, 2011 от Lord Shredulous Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Август 11, 2011 Share Отговорено Август 11, 2011 http://www.fwrproduction.com/FWR_Produktion/Notes_2.html Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Август 11, 2011 Share Отговорено Август 11, 2011 С големия риск да се обадя на слабо време ... Металица докарват звука си с техника за 10к и нагоре в чуждоземна валута и цял екип тоноператори, тонрежисьори и тон... каквото се сетиш ... Герги! Цъкайте минусите, че нещо ми се вдигна рейтинга 7 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Август 11, 2011 Share Отговорено Август 11, 2011 ^На ти плюс, да ти е гадно 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistopheles Отговорено Август 11, 2011 Share Отговорено Август 11, 2011 Точно това щях да кажа. С такова може и да постигнеш подобен звук Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Август 11, 2011 Share Отговорено Август 11, 2011 Ще стрелям на сляпо, но пробвай на нек позиция с леко намален tone на китарата и през wah pedal като филтър. Запиши го пак и вмъкни и volume swell-овете. Подкрепям. Мек тон с много високи (wah педал държан на една степен). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Август 11, 2011 Share Отговорено Август 11, 2011 (Редактирано) ^^^хахаха и от мен един + @liquid чрд копеле (btw) Редактирано Август 11, 2011 от buy&sell Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Август 11, 2011 Share Отговорено Август 11, 2011 ^ благодаря! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts