Mr. Darkness Публикувано Август 3, 2011 Share Публикувано Август 3, 2011 Това тук е интродукцията на евентуалния албум (който някой ден може би ще стане реалност) на проекта "GLAMOUR". Двете песни са композирани като една още в далечната 2001 година. Имената им са "Sunk Of Atlantis" (инструментално интро) и "Behind You". Текстът е написан от младата надежда на българското игрално кино Ивайло Драгиев (който по онова време беше на 14 години), музиката е композирана от Драгомир Драгиев (през 2001 г. - на 18 години), аранжимент "GLAMOUR". Всички китари са изсвирени от виртуозния Александър Стефанов, басът е изцяло сътворен и изпълнен от Ивайло Динев (учредител и кръстник на група "Тротил"), всички вокали и синтезатори са творение на Драгомир Драгиев. Не са използвани хармонайзери и други "гласо-замазващи" ефекти. Всичко е записано изцяло в домашни условия и с тотално некомерсиална цел. P.S.: Отсега предупреждавам, че съм прекалено зает за да отговарям на заяждания по темата за звука и изпълнението на творбата - ние я харесваме такава, следователно целта й е постигната. Let the music be your guide:))) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Август 3, 2011 Share Отговорено Август 3, 2011 Е няма да е само браво, въпреки че горния пост горе долу това изисква... Добре, че продължих да слушам след първите 30 секунди, че се чудех де му е прогресива и арта В началото си викам я Ингви и мишката тръгна към Паузата Нататък много ми харесва - бързите китарни сола в началото на мен не ми харесват специално. Но това е въпрос на личен вкус вероятно и не отиват на звученето на песента. С риск да се повторя - нататък ми харесва много Може би "вторите" редове от куплетите с фалцетния глас трябва да се изпеят по-чисто - малко "хелийно" звучат... Та - браво 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alrock Отговорено Август 8, 2011 Share Отговорено Август 8, 2011 :-) Благодаря все пак за бравото! Иначе за бързите сола не съм съгласен! Все пак Sunk of Atlantis! Колкото можах направих за да потъне тоя в Атлантида!;-)Така го усетих и така го изсвирих! Пък и не всичко, което е минорно и бързо е Ингви! В случая дори като технически подход не е Малмстийн!Просто минор! Както и да е! Благодаря отново за отделеното време! Радвам се, че ти е харесало нататък!:-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalin Ivanov Отговорено Август 9, 2011 Share Отговорено Август 9, 2011 Аз критика освен една няма да правя - много се помотвате със правенето на албум ...ма то хубост на сила не става, така че успех и дано дочакаме! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Darkness Отговорено Август 16, 2011 Автор Share Отговорено Август 16, 2011 Аз критика освен една няма да правя - много се помотвате със правенето на албум ...ма то хубост на сила не става, така че успех и дано дочакаме! Ще дочакаме, ако съдбата е благосклонна към нас. Мерси за подкрепата. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alrock Отговорено Август 20, 2011 Share Отговорено Август 20, 2011 (Редактирано) Ще има албум. :-) Редактирано Август 20, 2011 от alrock Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikolaidragiev Отговорено Август 21, 2011 Share Отговорено Август 21, 2011 Чакаме го 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Август 21, 2011 Share Отговорено Август 21, 2011 Хареса ми. Бързите сола в интрото не ми пречат, допадна ми контраста, който създават. На места само не ми се върза напълно електрониката и ми стоеше малко като залепена, по-специално в началото и в края - вероятно много леко изтегляне назад в микса, пипване по блендите на синтовете и/или малко EQ може да се пробва, за да стане още по-кохерентно. Чух и другите две парчета. Не съм особено навътре в тази музика, но сте ми симпатични като цяло и ми се струва, че знаете добре какво правите. Go, go! П.П. От 2001 до сега само три/четири парчета ли...? 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Darkness Отговорено Август 22, 2011 Автор Share Отговорено Август 22, 2011 П.П. От 2001 до сега само три/четири парчета ли...? Не съвсем - имам няколко стотин идеи и няколко десетки готови за запис песни оттогава, а и от по-ранни периоди. Просто винаги съм се опитвал да ги направя с групите, с които свирех по онуй време и някак си все не ставаха добре. Сега за първи път нещата се получават достатъчно добре. До голяма степен благодарение на виртуоза Александър Стефанов и на неговото безкрайно търпение спрямо моите объркани звукозаписни концепции и композиторски "изтрещявания". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Август 23, 2011 Share Отговорено Август 23, 2011 :-) Благодаря все пак за бравото! Иначе за бързите сола не съм съгласен! Все пак Sunk of Atlantis! Колкото можах направих за да потъне тоя в Атлантида!;-)Така го усетих и така го изсвирих! Пък и не всичко, което е минорно и бързо е Ингви! В случая дори като технически подход не е Малмстийн!Просто минор! Както и да е! Благодаря отново за отделеното време! Радвам се, че ти е харесало нататък!:-) Не се засягай де Разбира се това е авторски подход и собствено виждане. Естествено технически не е с обичайния за Ингви подход, но аз така си му казвам. Свиренето е отлично. Просто очакванията ми за арт/прог в началото на произведението се объркаха... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alrock Отговорено Август 23, 2011 Share Отговорено Август 23, 2011 (Редактирано) :-) Благодаря все пак за бравото! Иначе за бързите сола не съм съгласен! Все пак Sunk of Atlantis! Колкото можах направих за да потъне тоя в Атлантида!;-)Така го усетих и така го изсвирих! Пък и не всичко, което е минорно и бързо е Ингви! В случая дори като технически подход не е Малмстийн!Просто минор! Както и да е! Благодаря отново за отделеното време! Радвам се, че ти е харесало нататък!:-) Не се засягай де Разбира се това е авторски подход и собствено виждане. Естествено технически не е с обичайния за Ингви подход, но аз така си му казвам. Свиренето е отлично. Просто очакванията ми за арт/прог в началото на произведението се объркаха... Не се засягам! :-) Даже напротив!;-) Накара ме да се замисля, дали това е достатъчно за откриване на целия албум! В резултат все повече стигам до идеята за някакви ефекти в началото! Гръмотевици, морска буря или нещо подобно, което в съчетание с китарите да звучи по-образно като Sunk of Atlantis! Това ще се върже и с идеята за края...!;-) Естествено ще го обсъдим с Драго и ще решим какво да е! Поздрави и благодаря! :-) Редактирано Август 23, 2011 от alrock Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Август 26, 2011 Share Отговорено Август 26, 2011 многото мислене не е на добре... Да не предобряме е идеята на музиката по принцип. А на арт-а е дефолтно предобрена. Акомараишкоискамдакаа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts