Somebody Отговорено Август 4, 2011 Автор Отговорено Август 4, 2011 Момчета благодаря! Ще докладвам като закупя джажата, дано а имат на склад, та да е по-скоро :-) Цитирай
Somebody Отговорено Август 6, 2011 Автор Отговорено Август 6, 2011 Супер, говото, Босът е буквално в краката ми! Даже нямам търпение да чета упътването, ще го оставя за следобед.... Пресетнатите програми са много добри, звука чист. Е, има присети със шум... но, тях ще ги оправям след като се запозная с упътването. Сигурно виждам 1% от възможностите на процесора и вече ме кефи максимално, представям си нататък. Цитирай
Arcturus666 Отговорено Август 6, 2011 Отговорено Август 6, 2011 откъде го взе и за колко ако не е тайна? Цитирай
Somebody Отговорено Август 6, 2011 Автор Отговорено Август 6, 2011 Ааа, защо да е тайна? Не е. Но нали не си от някой магазин и да правиш реклама? От Динакорд, там е най-евтин, 790 камъка. Цитирай
Arcturus666 Отговорено Август 6, 2011 Отговорено Август 6, 2011 не бре ...просто и аз съм хвърлил око на този процесор надявам се до месец и аз да се похваля Цитирай
Somebody Отговорено Август 6, 2011 Автор Отговорено Август 6, 2011 До месец ще съм го разучил и ще мога да ти кажа за всички негови недостатъци ;-))) Засега не намирам такива, но съм сигурен, че има... Цитирай
Somebody Отговорено Август 6, 2011 Автор Отговорено Август 6, 2011 Първи минуси: Не намирам акомпанимент - барабани и бас, със стотина различни ритъма и т.н. Шума... Присетите не са по-добри от тези на Korg Pandora... Това е засега. Цитирай
Heartman Отговорено Август 7, 2011 Отговорено Август 7, 2011 Какъв ритъм бе човек?! Това е процесор за китара,а не синтезатор.Вярно че има евтини модели с ритъм бокс вътре,но не знам кой го ползва.Винаги можеш да си пуснеш бекинг тракове от компютъра и да свириш отгоре.За шума виж настройките на нойз гейта.Също има значение кой под ред го слагаш като ефект(в ефект чейна имам предвид)И друго щях да те питам,защо си се оръсил толкова пари като нови из форума ги има за по-малко от 500лв? Цитирай
Somebody Отговорено Август 7, 2011 Автор Отговорено Август 7, 2011 За оръсването, имаше едн виц за два балона, които се летили. Единият казал кактусссс, а другият късно казвашшшшш ;-) Това в рамките на шегата, исках да е нов процесора, затова се оръсих. С една от Пандорите, от eBay, имах проблеми, затова. Иначе, за ритъм секцията... защо да няма. Е, да, ще го свържа с компа и готово, но все пак, очаквах да има. Няма и изход/вход за USB памет. За звука - доста от присетите са кристални, други не... нормално предполагам. Като се запозная с упътването от 100 страници предполагам ще имам различен поглед върху нещата (най-малкото вече ще мога да чета ). Много ми харесва German Metal присета, супер чист, приятно тежък... абе с една дума - Accept Цитирай
rocker_vn Отговорено Август 7, 2011 Отговорено Август 7, 2011 за какво са ти ритми и памети не разбирам. той си има всичко необходимо за китарен звук. имам гт-8 от 4-5 години и съм доволен от възможностите но вече не и от звука... искам ламба и селешън в30... Цитирай
Somebody Отговорено Август 9, 2011 Автор Отговорено Август 9, 2011 С рестарта и премахването на създадените от някого, в магазина, патчове, звука е убийствен. Вече не мога да намеря недостатъци... Цитирай
musicman Отговорено Август 9, 2011 Отговорено Август 9, 2011 Ако беше казал, че ти трябват ритми и стилове, щяхме да те насочим към нещо друго. Има такова нещо но няма универсално нещо, хем да си свириш в къщи, хем ефектите да са супер, хем да е педалиера, хем... Цитирай
Somebody Отговорено Август 9, 2011 Автор Отговорено Август 9, 2011 Е, все пак си имам и Пандора-та... Идеална комбинация. Сега остава да намеря софтуер за запис на компа, но да не е cakewalk, че с него голяма борба пада. Цитирай
Nikifena Отговорено Август 9, 2011 Отговорено Август 9, 2011 Съвсем спокойно можеше да прочетеш ръководството за експлоатация преди да си купиш процесора, за да знаеш все пак какво купуваш. Шумът е комплексен проблем и може да идва от различни неща. Не обвинявай веднага процесора 4 Цитирай
Recommended Posts