Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Супер, говото, Босът е буквално в краката ми!

Даже нямам търпение да чета упътването, ще го оставя за следобед....

Пресетнатите програми са много добри, звука чист. Е, има присети със шум... но, тях ще ги оправям след като се запозная с упътването.

Сигурно виждам 1% от възможностите на процесора и вече ме кефи максимално, представям си нататък.

Отговорено

До месец ще съм го разучил и ще мога да ти кажа за всички негови недостатъци ;-)))

Засега не намирам такива, но съм сигурен, че има...

Отговорено

Първи минуси:

Не намирам акомпанимент - барабани и бас, със стотина различни ритъма и т.н.

Шума...

Присетите не са по-добри от тези на Korg Pandora...

Това е засега.

Отговорено

Какъв ритъм бе човек?! Това е процесор за китара,а не синтезатор.Вярно че има евтини модели с ритъм бокс вътре,но не знам кой го ползва.Винаги можеш да си пуснеш бекинг тракове от компютъра и да свириш отгоре.За шума виж настройките на нойз гейта.Също има значение кой под ред го слагаш като ефект(в ефект чейна имам предвид)И друго щях да те питам,защо си се оръсил толкова пари като нови из форума ги има за по-малко от 500лв?

Отговорено

За оръсването, имаше едн виц за два балона, които се летили. Единият казал кактусссс, а другият късно казвашшшшш ;-)

Това в рамките на шегата, исках да е нов процесора, затова се оръсих. С една от Пандорите, от eBay, имах проблеми, затова.

Иначе, за ритъм секцията... защо да няма. Е, да, ще го свържа с компа и готово, но все пак, очаквах да има. Няма и изход/вход за USB памет.

За звука - доста от присетите са кристални, други не... нормално предполагам. Като се запозная с упътването от 100 страници предполагам ще имам различен поглед върху нещата (най-малкото вече ще мога да чета :headbang: ).

Много ми харесва German Metal присета, супер чист, приятно тежък... абе с една дума - Accept :rocker:

Отговорено

за какво са ти ритми и памети не разбирам. той си има всичко необходимо за китарен звук.

имам гт-8 от 4-5 години и съм доволен от възможностите но вече не и от звука... искам ламба и селешън в30...

Отговорено

С рестарта и премахването на създадените от някого, в магазина, патчове, звука е убийствен.

Вече не мога да намеря недостатъци...

Отговорено

Ако беше казал, че ти трябват ритми и стилове, щяхме да те насочим към нещо друго. Има такова нещо но няма универсално нещо, хем да си свириш в къщи, хем ефектите да са супер, хем да е педалиера, хем...

Отговорено

Е, все пак си имам и Пандора-та...

Идеална комбинация.

Сега остава да намеря софтуер за запис на компа, но да не е cakewalk, че с него голяма борба пада.

Отговорено

Съвсем спокойно можеше да прочетеш ръководството за експлоатация преди да си купиш процесора, за да знаеш все пак какво купуваш.

Шумът е комплексен проблем и може да идва от различни неща. Не обвинявай веднага процесора ;)