chalgasucks Публикувано Юли 30, 2011 Публикувано Юли 30, 2011 Ето с какво се занимавам в жегите Китарат Ibanez Rg7321 + Line6 POD X3 Live Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юли 31, 2011 Отговорено Юли 31, 2011 Вижда се, че я можеш песента. Браво Относно звука, по-добре е да взимаш директен саунд от POD-а, отколкото да записваш с микрофона на камерата. Ако не ме разбираш, ще ти обясня. Цитирай
chalgasucks Отговорено Юли 31, 2011 Автор Отговорено Юли 31, 2011 я ме светни , как да процедирам за в бъдеще Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юли 31, 2011 Отговорено Юли 31, 2011 През Reaper, Cubase или друг DAW правиш два трака. На единия слагаш песента, а втория го настройваш да приема дистортната китара от POD-а. Пускаш камерата да записва видеото. Пускаш програмата да записва това, което свириш. Като си готов, спираш камерата. Намаляш volume-то на трака с песента, за да излезе твоята китара на преден план. Запазваш на wav или mp3. Сега трябва да го синхронизираш с видеото. Аз ползвам VirtualDub. С vdub вадиш саунда от видеото (има си save wav) и тоя wav го вкарваш в DAW-а. На друг трак вкарваш записа, който си направил, и го влачиш напред-назад, докато съвпадне със звука от видеото (т'ва е за да не ти се разминават ръцете с музиката). Mute-ваш трака със звука от видеото, запазваш пак на wav или mp3 (по-добре wav), отваряш видеото с Virtualdub и му даваш да ползва като audio stream записа, който си направил. След това си орязваш клипчето в началото и в края по твой вкус и го сейваш на .avi Става по-лесно, отколкото изглежда. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 2, 2011 Отговорено Август 2, 2011 Подкрепям горното мнение. Наистина звучи малко засукано, но като го направиш 2-3 пъти и после ще става лесно и бързо. Цитирай
chalgasucks Отговорено Август 4, 2011 Автор Отговорено Август 4, 2011 ако скоро ми се дозанимава, ще пробвам някое пърче както горе ме светнахте Цитирай
KingdomX Отговорено Декември 14, 2011 Отговорено Декември 14, 2011 Охооо , виж ти почитатели на джент-а Periphery са много яка банда и са трудни за възпроизвеждане, поздравления за положения труд и качеството на свирене, а по отношение на звука - както казаха колегите Поздрави и успех!!! ПС Не си ли се замислял да направиш кавър на Neon Sky (by Polarization) ? Цитирай
chalgasucks Отговорено Декември 24, 2011 Автор Отговорено Декември 24, 2011 не не съм ги чувал ,до преди малко Цитирай
Recommended Posts