Jump to content
Българският форум за музиканти

MXR Fullbore Metal


dean_dime

Recommended Posts

Здрасти! Не видях да има тема за този ефект и затова пускам темата. Има ли някой който да е имал контакт с този ефект и какви са впечатленията му от него? Изгледал съм доста ревюта и на повечето места ми допада доста но все пак ми е интересно вие какво мислите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А зашо не идеш до магазина и после направо да ни кажеш ти какво мислиш? Поне на 3 места в София го има. Не е задължително да го купуваш - иди и пробвай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ами по простата причина, че нямам работа в София (а само за едното пробване...) :D . В Стара Загора (където съм студент) има Динакорд но там го нямат и когато питах взеха, че ми изръсиха да дам капаро (което няма да стане защото пак не съм сигурен). Ако имах възможност със сигурност нямаше да питам но тъй като нямам такава, а тук има доста добри професионалисти реших поне да питам. Днес и във Варна се разходих но Динакорда там беше затворен и друг ден нямам въжможност да проверя в града.

Редактирано от dean_dime
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз се чудя, защо софиянците все си мислят, че всеки е по default от София, дори и когато човек си е написал в info-то на профила от къде е :nono:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен това е страшна машинка за почитателите на тежкия звук. За лек не става. Ако свирш тежка музика и нямаш кинти за скъп усилвател - взимаш го това и къртиш. Съдейки по ника ти - за Пантера е идеален. Както и за по-бруталните стилове. Но имай в предвид, че не с всеки усилвател се обича. Аз при Икономов в МОЛ-а го тествах с един VOX и не се получи, докато с Marshall-a дойде добре. Даже съм го пробвал и с едно мини кубенце NUX, на чистия канал и е трепач. Ти с какво мислиш да го ползваш?

Има приличен ноиз гейт, не е от най-добрите ама върши работа и винаги можеш да го изключиш. И за парите си е много добре като цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами за 15 вата транзисторен си е супер но като цяло не е нещо особено. Това не означава разбира се, че няма да го сменя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този дист го взех много запазен втора ръка , като усетих радост в предишния собственик че се отървава -даже ми направи отстъпка в цената . Мен ми харесва , но най добре обади - интерфейс на LINE6 към компа и през guitar rig.

През няколко усилвателя различно се обажда и през транзисторките по добре . С metalhammer го пускахме и хич не го хареса -а той е почитател на PANTERA -различни хора -различни идеали...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей приятел :). Аз преди няколко месеца го взех от многоуважаемият магазин Динакорд и искам да ти кажа че съм изключително доволен, особено защото съм изключително запален фен на Pantera, както виждам и ти. Та педала става за всякакъв вид амп, моят е 15W Park by Marshall и си върви уникално яко. Единственият проблем, който забелязах е че при нойс гейта когато свириш дълго време (1-2 часа) започва да се бъгва, в смисъл почва ту да се изключва ту да се включва, но аз съм го махнал и изобщо съм го зае*ал ( : . Според мен решението е да си вземеш отделен нойс редюсър секънд хенд за 20-30 лв от някои от търговците във форума. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за отговорите. Със софтове не съм бачкал, а и не ми се занимава защото не винаги свиря у дома и с моето кубе. Но като цяло търся добро(до колкото това е възможно) в транзисторно кубе и до колкото разбирам това е и предназначението на това камионче.

Редактирано от dean_dime
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Притежавам този дисторшън и съм много доволен от него. Свиря предимно метъл, но като му сложа гейна на 8-9 часа се получава доста приятен овърдрайв или по-скоро "лек" дисторшън. Проблеми с нойз гейта не съм имал.

Редактирано от blago123
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано защото утре или в други ден ще е при мен :D. Още веднъж благодаря на всички за изказаното мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.