Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Като за начало да се извиня ако темата не е за този раздел, но предполагам, че точно китаристите могат да ме упътят.

Търся конкретно два модела БС Рич - този или този . И двата се водят Kerry King signature wartibe, но просто сивия модел е по-новия. Няма значение за кой от двата модела говорим. Можете ли да ми кажете от къде мога да си го закупя в България? Във форте мюзик, които са официален дистрибутор на бсрич за България, могат да ми осигурят само сивия модел но чак за октомври, а това не ме устройва като време. Благодаря предварително.

Редактирано от Mephistopheles
Отговорено

Виждал съм различни Ричове в магазинчето на чичо Краси(в една от съседните на Фортето улички), в Гема мюзик(Халите) и в магазинчето в Малкия Цум. В последното имаше преди 2 месеца евтините KKV и KKW, но не съм ходил в другите от 1-2 години.

Струва си да провериш все пак. Успех!:thumbs_up:

Отговорено

^В профила на човека пише, че е от Варна, така че моят съвет е да провериш в Левито, там имаха B.C.Rich, доколкото помня.

Отговорено

Форте са официалния дистрибутор, БиСи Ричовете, които ги има по другите магазини също са от там. Едва ли ще можеш да намериш някой от тези модели в магазин. Като варианти остават май или да изчакаш до октомври или през интернет да си поръчаш :)

Отговорено (Редактирано)

Здравей, чудесен избор на китара :thumbs_up: обаче си приготви 1к евро най-малко :greenball: Моделите са съответно KKSWGW1 и KKSS6WG... И все пак има съвсем малка разлика между двата модела - Canadian Hard Maple Neck Wood при червената срещу съответно Maple Neck при другата.... Също така при KKSWGW1 фретборда има лаково покритие - бях чел някъде, сега не го откривам, и усещането е все едно свириш върху стъкло, не знам дали ще ти е комфортно... Аз лично се отказах от закупуването на тази китара поради многото сигнали за некачествено изпълнение - слабото място са Lock Nuts, да знаеш :thumbdown: И все пак чудесен избор :rocker:

Ето ти клипче, където обесняват за фретборда

Редактирано от dickens
Отговорено (Редактирано)

Ей тия ще ти я доставят до България, но от там нататък.... не знам :unsure:http://cgi.ebay.com/BC-Rich-Kerry-King-Wartribe-6-Warlock-Electric-Guitar-/150630222555?pt=Guitar&hash=item231242cadb

Мерси много че си потърсил за мен братле :) Работата е че и аз потърсих и не ми допадна идеята да дам 900$ за китара и 960$ за шипинг :)

Знам много добре предимствата и недостатъчците на двата модела и както казахте са почти едни и същи. Въпроса е, че червения модел с абаносовия полиран фингърборд вече не се произвежда и е почти невъзможно да се закупи нов, а аз се интересувам от нов. Затова мога да направя компромис със сивия модел, който е най-новия модел на КК уарлоците и се предполага, че може да се намери по-лесно, ама очевидно не е ;)

Редактирано от Mephistopheles
Отговорено

Мерси, но за съжаления тея работят само на територияна на UK.

Аз затова питах яко случайно някой някъде е виждал някой от тия модели из магазините в София, или друг град, щото във Варна ги няма и възможността за доставка е чак за октомври...

Отговорено

Здравей!

Аз мога да ти го взема тоя БС Рич и изпратя до БГ. Пиши ми на лична за детайлите. Пазарувал съм от тоя магазин и преди.

Отговорено

Такава китара имаше до скоро в Гема мюзик - тел 944 94 50

Магазините им са на "Искър" (под Исул) и на "Пиротска" в пешеходната зона.

Отговорено

Ха, китарата изчезна от сайта, да не я купихте :greenball:

Идиотите изобщо не са я имали, а се опитаха да ми пробутат по-ниския модел който изглежда подобно. Изгубиха ми цял ден да ходя до магазина им и да чакам да я доставят от склада само зада разбера, че не е тази която търсим. Вече проучвам други източници.