tabloid Публикувано Юли 23, 2011 Публикувано Юли 23, 2011 Някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря адаптер за този ефект? До колкото видях в нета,най-подходящ е адаптер с характеристики 9.6v DC 200 mh,но не намирам такъв в българските онлайн магазините и не знам къде търся. Предварително благодаря! Цитирай
Viper-X Отговорено Юли 23, 2011 Отговорено Юли 23, 2011 братле, става всеки нормален адаптер и мой личен съвет, давай на батерия, аз имам такъв от около година и не е мръднал Цитирай
tabloid Отговорено Юли 24, 2011 Автор Отговорено Юли 24, 2011 Все още не съм ползвал този ефект и нямам и на идея колко бързо се изтощава,като се ползва на батерия.След няколко дни пристига,и понеже няма захранване в комплекта, търся варианти. Цитирай
blr Отговорено Юли 25, 2011 Отговорено Юли 25, 2011 Свържи се с Nikifena и ще се сдобиеш с качествено захранване на много добра цена. 1 Цитирай
drago_pishinkov Отговорено Юли 26, 2011 Отговорено Юли 26, 2011 братле, става всеки нормален адаптер и мой личен съвет, давай на батерия, аз имам такъв от около година и не е мръднал С батерия нямам грам брумове с мъфа даже и при слабо кубе (Stagg 15W), а на адаптер не се търпи. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 26, 2011 Отговорено Юли 26, 2011 Ако захранващия адаптер е гаден - съвсем нормално. Пише, че дърпа 3мА, така че изобщо не се хаби да се занимаваш с адаптер. Логично е да изкарва поне година с батерия. 1 Цитирай
Recommended Posts