alexsis Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Rgvw1lF5eUY Това ми е първото парче, което свиря на LP. Оставям преценката на вас Цитирай
Valserp Отговорено Юли 20, 2011 Отговорено Юли 20, 2011 (Редактирано) Настрой си китарата. Редактирано Юли 20, 2011 от Valserp 1 Цитирай
Sad But True Отговорено Юли 21, 2011 Отговорено Юли 21, 2011 Не и личи да е настроена. И сигурно свириш ритмично , но пак не си личи. Цитирай
Svanio Отговорено Юли 21, 2011 Отговорено Юли 21, 2011 (Редактирано) тука май се бърка понятието. Китарата си е настроена - друг въпрос е дали е настроена вярно Редактирано Юли 21, 2011 от buy&sell Цитирай
alexsis Отговорено Юли 22, 2011 Автор Отговорено Юли 22, 2011 тука май се бърка понятието. Китарата си е настроена - друг въпрос е дали е настроена вярно е защо да не е настроена правилно.. аз до колкото разбрах трябва да е в E flat и от там я правя в Drop D.. пробвах и в drop C но не ми хареса как звучи.. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юли 22, 2011 Отговорено Юли 22, 2011 Правилно, песента е в Drop C#. В Drop C май беше In The End. Може би в конкретния случай отворените струни са ти настроени, но интонацията не и оттам да ти фалшивее. И звукът трябва да е малко по-резачка, а ла Boss DS-1 с тон на 11 часа, за да има достатъчно ниски. Цитирай
Mairomaster Отговорено Юли 23, 2011 Отговорено Юли 23, 2011 Хаа, тва ми припомни "старите" години в които и аз се надъхвах за подобни кавъри на Linkin Park. Моя съвет е да си поработиш малко върху ритъма, доста се разминаваш на места. Чуваш ли добре музиката докато правиш кавъра, да не е да се дължи на това? Цитирай
alexsis Отговорено Юли 24, 2011 Автор Отговорено Юли 24, 2011 Хаа, тва ми припомни "старите" години в които и аз се надъхвах за подобни кавъри на Linkin Park. Моя съвет е да си поработиш малко върху ритъма, доста се разминаваш на места. Чуваш ли добре музиката докато правиш кавъра, да не е да се дължи на това? Еми то от това ще да е..щото съм пуснал песента на слушалки и бях намалил защото да си чувам и китарата ама изглежда сам намалил малко повечко.. Цитирай
Recommended Posts