the_gorer Публикувано Май 3, 2006 Публикувано Май 3, 2006 Пичове, това е прословутият гавър, по който работя в момента. Засега нещата са на етап DEMO, но идеята ще ви стане ясна. Надявам се скоро да успея да запиша песента в "студиен" вариант. Песента е за всички любители на хирургията и патопсихиатрията. Музиката е на Лепа Брена или на човека, който и пише песните, съжалявам, че не мога да му отдам дължимите credits. Текстът е мой: медико-криминален и, надявам се, предизвикващ гадене. Goregrind meets Chalga - плътското разложение среща духовното. Качил съм файла в GMAIL-a на форума. account: muzikant.org@gmail.com Password: mymusic label: the_gorer Демото може да бъде смъкнато и от сайта ми в Lycos - http://members.lycos.co.uk/thegorer/The_Go...shta_Chalga.mp3 (десен бутон >>> Save target) Качих го и в DATA.BG, но нещо не си намирам собствения акаунт там. Enjoy! Цитирай
f1_sound Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Хихихихихихихихихихихихихихихихихихихихихихихихи Цитирай
KAE Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Гласеца много ми се чини окъпан нещо...и бива да е малко по-напред в миксЪТ, спурит мени.. Цитирай
the_gorer Отговорено Май 3, 2006 Автор Отговорено Май 3, 2006 и това е само демо версията! Мда, очаквайте пълната версия с целия текст на поемата и с далеч по-добра продукция, най-вече откъм вокали. Търся да гепя отнейде готин микрофон, че записвам с един активен, самоделка. Гласеца много ми се чини окъпан нещо...и бива да е малко по-напред в миксЪТ, спурит мени.. Какво имаш предвид под "окъпан"? Щото наистина бях окъпал няколко водки преди да запиша вокалите. Междудругото, тези вокали са записани от раз - квото излезе, само хорът е правен на няколко записа. Давайте акъл - на кой какво не му харесва, за да може да запиша нещата кадърно в истинската версия. Мерсаж! Цитирай
the_gorer Отговорено Май 3, 2006 Автор Отговорено Май 3, 2006 Не мога да го изтегля :think: Изтегли го от GMail-a на форума - и там го има. Цитирай
jFog Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 (Редактирано) ъм дей хип хоп-а дя,то чалга само ако го пусна на мама няправо ше открие дансинга само да не се заслуша кво се пее(сакън!) от към продукция смятам е шеснайси.Чалга фена ше му фанеш ухото. Ако запишеш още 5,6 парчета с ръка на сърцето,заявявам че ще станем свидетели на ново течение в чалга индустриятаГорер чалга...или... в края на краищата обаче... си е чалга Сега като се замисля ако на хора му бутнеш октава на горе ше е по достоверно,(ако са като женски)може да пробваш. Сетих се секси име за следващата ти песен Мъртвите момичета не казват НЕ(но комент) скоро го видях на една тениска,групата не я рачетох.. с много криви букви беше Редактирано Май 3, 2006 от jFog Цитирай
KAE Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Имам НА предвид, че ревърба идва малко вповече. Мисля, че по-дълго отзвучаващ и с по-малко ниво ще дойде по-добре. И презънс, разбира се, му требе. А, пусни един здрав бийт да върви отдолу - ей тъй - и хоп-троп елемент да има Цитирай
the_gorer Отговорено Май 3, 2006 Автор Отговорено Май 3, 2006 ъм дей хип хоп-а дя,то чалга само Ми то и в предишни постове ме беше питал кво стаа с хип хопа и ти бех обяснявал, че не е хип-хоп. Ма не е и просто чалга. Имам НА предвид, че ревърба идва малко вповече. Мисля, че по-дълго отзвучаващ и с по-малко ниво ще дойде по-добре. И презънс, разбира се, му требе.А, пусни един здрав бийт да върви отдолу - ей тъй - и хоп-троп елемент да има Да, множко ревърб му турнах. Не знам кво се има предвид пор "презънс" при продуцирането на вокали. Да са по-напред в микса ли? :think: За друг бийт съм мислил, но искам да си остане чалга - все пак е пародия и трябва да ползва изразните средства на обекта на подигравка. Най-много да сложа под припева некъф брутален риф или соло с бласт-бийт... :think: Цитирай
the_gorer Отговорено Май 3, 2006 Автор Отговорено Май 3, 2006 Сетих се секси име за следващата ти песен Мъртвите момичета не казват НЕ(но комент) скоро го видях на една тениска,групата не я рачетох.. с много криви букви беше Аааа, не става. Това е стара класика на култовата група GUT. На тази песен са правени поне 20 кавъра от различни gore групи. Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Ахахахаха,човече,довърши го задължително! :green: Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Не знам какво друго да кажа освен... Личи си че ти се ОТДАВА! Бива те за тая работа! Хиподил в чалга вариант, дано само не се вземеш насериозно с това... Цитирай
stratocaster Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 потресен съм......просто не очаквах такова издеяние :green: нещо трепна в душата ми сякаш докато го слушах, задължително го развий Цитирай
Recommended Posts