emilcvetkov.1968 Публикувано Юли 13, 2011 Публикувано Юли 13, 2011 Здравейте,колеги.Рових и не намерих мнения във форума.На паузите между свиренето пускаме музика от лаптоп.Онзи ден го пуснах през BehringerUCA222(едно червено),и разликата беше покъртителна.А това май е най-евтиното.Също така съм малко предубеден към марката.Бихте ли ми препоръчали външна карта,която да свири много добре.Нямам претенции да може да прави други работи,но кой знае.Моля за мнения. Цитирай
serengeti Отговорено Юли 13, 2011 Отговорено Юли 13, 2011 Ако ще е само за пускане,без входове,ти препоръчвам NI Audio2DJ- около 150-200 лв са на старо,и са супер. Цитирай
blr Отговорено Юли 25, 2011 Отговорено Юли 25, 2011 (Редактирано) За тези пари, едва ли ще намериш нещо много по-читаво. И аз имам едно такова вкъщи и един ден го вързах за HiFi системата, използвайки лаптопа като източник. И мен ме изненада приятно, няма нищо общо с вградените карти. Алтернативно, виж този човек какво предлага: http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=73383 Редактирано Юли 25, 2011 от blr Цитирай
Recommended Posts