Enchant Публикувано Юли 12, 2011 Публикувано Юли 12, 2011 Здравейте,колеги! Искаме да ви представим 2 песни ,които са пилотни на този етап за предстоящ албум,над който работим усилено в момента. Ще се радваме да споделите вашите мнения и да бъдете максимално обективни и конструктивни в оценките си! Предварително благодарим за вниманието! Ето и линк към двете парчета : http://soundcloud.co...garia-1/track-1 http://soundcloud.co...ulgaria-1/track Arx 3 Цитирай
hologram Отговорено Юли 12, 2011 Отговорено Юли 12, 2011 Да, старичкое доста като стил, но продукцията е на супер ниво: запис, микс, евентуално мастеринг Цитирай
martist Отговорено Юли 12, 2011 Отговорено Юли 12, 2011 Песните са яки, но наистина стилово остарели. Мен лично вокалът не ми харесва много много.... Относно микс можем да поспорим, че е на ниво...Меко казано е ужасен звукът. Като цяло песните са много яки. Падам си по такава музика. Желая ви спорна работа. Успех. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юли 13, 2011 Отговорено Юли 13, 2011 усеща се доста влиянието на АХАТ - не че е лошо де. Нормално е всичко! Може и по-добре! Цитирай
Stivy_k Отговорено Юли 13, 2011 Отговорено Юли 13, 2011 (Редактирано) Китарите са интересни (макар и с твърде много ривърб за мен) както и цялата композиция. Вокалите са това , което го карат да звучи ретро (малко между ФСБ и Ахат). Определено си заслужаваше слушането за мен! Успех! Редактирано Юли 13, 2011 от Stivy_k Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 14, 2011 Отговорено Юли 14, 2011 Браво момчета!!! Песните са супер! Ползвайте като темплейт за всички песни звука на /особено баланса и звука на барабаните/: Епилог! Цитирай
vane Отговорено Юли 14, 2011 Отговорено Юли 14, 2011 Ами при положение, че Ахат не са направили нищо от толкова години, може да ви послушат вас за идеи . Липсва ми обем на барабаните, може би са твърде орязани честотно на първото парче, на второто - солчето ми звучи твърде дебело на фона на целия останал микс. Иначе имате и нотки на звученето на последния албум на Слаш. Успех и ! Цитирай
Enchant Отговорено Юли 15, 2011 Автор Отговорено Юли 15, 2011 Благодарим ви за отзивите и мненията,колеги! Всяко от тях е изключително ценно и полезно за нас и работата ни в бъдеще. Нанесохме някои корекции в микса на парчето "Епилог" и постнахме на мястото на стария линк,коригирания вариант. Успех на всички в музикалните и всякакви там начинания!! Цитирай
zwero Отговорено Юли 15, 2011 Отговорено Юли 15, 2011 Второто ми допадна много Първото също не е лошо, но китарките са ми малко резливи и правят саунда по-ретро. Може би с малко повечко баси ще се оправят... Цитирай
valitchy Отговорено Юли 16, 2011 Отговорено Юли 16, 2011 Голямо БРАВО! Адмирации и за това, че текстовете ви са смислени и на български - много добре си пасват с музиката, стилът, пеенето на вокалиста, много ми хареса! "Епилог" Цитирай
nikolaidragiev Отговорено Август 24, 2011 Отговорено Август 24, 2011 Комплименти!!! Изключително сте се справили! Не е моя стил,но което си е хубаво,си е хубаво! 1 Цитирай
savov Отговорено Август 27, 2011 Отговорено Август 27, 2011 И на мен ми харесва! Супер е, че правите музика на български език! Успех! Цитирай
Recommended Posts