martin Публикувано Май 1, 2006 Публикувано Май 1, 2006 Та, вьпросьт е: Знае ли някои случайно в какво се сьстои изпитьт за прием в подготвителна година в ДМА Специалност поп и джаз-барабани?! Ако може някои да хелпне с инфо, значи, големи тенкс-ове! Цитирай
bonzo Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 (Редактирано) И аз ще съм много благодарен. Мисля че има 3 произведения:за барабанче,за комплект и за ксилофон,но информацията ми е стара така че незнам. Редактирано Май 1, 2006 от bonzo Цитирай
The Crow Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Ударни Инструменти ПЪРВИ ЕТАП 1.Гама до четири знака/и паралелна минорна 2.Соната за малък барабан /З.Финк/,1 част 3.Христо Йоцов-Етюд No.2 за комплект барабани 4.Петър Цанков-Етюд No.6 за комплект барабани ВТОРИ ЕТАП 1.Гет Хип /Й.Спонсел/-пиеса за комплект барабани 2.Пиеса за вибрафон с импровизация с акомпанимент на пиано/по избор на кандидата 3.Свободна импровизация на комплект барабани-около 3-4 минути 4.Свирене на ритъм/суинг,босса-нова и пр./,зададени от комисията Това е за миналата година!!! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Ако искаш да учиш в консервата - тръгвай на консултации при Йоцов и то по най-бързият начин Освен,ако нямаш някакви други връзки :think: Цитирай
martin Отговорено Май 6, 2006 Автор Отговорено Май 6, 2006 Тенкю, все пак но вьпросьт беше за подгответо-година, в която още не си влязьл, а само се подготвяш за изпита и им пла6таш некви кинти за това. та, вьпросьт е: Има ли нек'ьв изпит за да се влезе в таз подготвителна или не?! Щото чувам различни отзиви... Цитирай
aladin Отговорено Май 7, 2006 Отговорено Май 7, 2006 ...е то тва "подготвителната" е така наре4ените консултации за тях се изка само "финансов изпит" колкото пове4е плащаш толкова по добре все пак трябва да те запомнят и наи-важното данете забравят по време на кандидат-студентскиа изпит Мисля 4е Христо Йоцов не е още толкова корумпиран но знаели 4овек .... Цитирай
vihro Отговорено Май 7, 2006 Отговорено Май 7, 2006 Аз имам страхотни отзиви за Христо Йоцов,не само като преподавател,но и като....."меценат"-в смисъл прави вси4ко по силите си,за да помага на млади и талантливи колеги/но без финансовата 4аст/.До колкото зная,той у4аства в правенето на графика за Суинга и винаги представя нови и нови музиканти,дори и свирейки с тях.Така 4е,едва ли става въпрос за ПАРИ,при него.Свържи се с него и ако си сериозен,няма да те разглежда като негов 4астен у4еник,който само си уплътнява времето с барабаните,а като на бъдещ негов студент.УСПЕХ Цитирай
evans Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 (Редактирано) Както казват повечето барабанисти звършили ДМА,за да си първи курс в консерваторията,трябва барбаните да са ти зад гърба,и от там нататък трябва да мислиш само за музиката, да нямаш проблеми с разчитането на ноти и щимове,за техника няма смисъл да ти казвам.Демек направи си равносметка на какво ниво си . Редактирано Май 8, 2006 от evans Цитирай
martin Отговорено Май 15, 2006 Автор Отговорено Май 15, 2006 Ами в момента не сьм на много високо ниво, но се надявам за година(-две) да добия. Па ще видим . . . Цитирай
evans Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Също искат ксилофон,можеш да отидеш на консултация при Палиева ,само да ти кажа,че е много високомерна. Цитирай
adXok Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Ударни Инструменти ПЪРВИ ЕТАП 1.Гама до четири знака/и паралелна минорна 2.Соната за малък барабан /З.Финк/,1 част 3.Христо Йоцов-Етюд No.2 за комплект барабани 4.Петър Цанков-Етюд No.6 за комплект барабани ВТОРИ ЕТАП 1.Гет Хип /Й.Спонсел/-пиеса за комплект барабани 2.Пиеса за вибрафон с импровизация с акомпанимент на пиано/по избор на кандидата 3.Свободна импровизация на комплект барабани-около 3-4 минути 4.Свирене на ритъм/суинг,босса-нова и пр./,зададени от комисията Това е за миналата година!!! Че то аз ако мога да свиря тези неща без проблем, за какво ще ми е да влизам в някакви ДМА, Консерви и разни Зарзавати. Иначе успех в начинанието... от де го измисли па и това подготвителна година!? Ако си сформирам група и аз ще измисля една такава шитня за подготвителен сезон или нещо от сорта. Ше върта кинти... без данъци от разни лапни-мухи! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 "....защото системата е опасна едните работят а други се смеят..." Цитирай
evans Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 (Редактирано) важното е преподавателя а не къде учиш,това си важи точно за музиката.В консерваторията само си струва при Йоцов,иначе разни лелки носещи фамилията Палиеви ,просто забравете. Редактирано Май 18, 2006 от evans Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 "...гумените ботуши и шапка/ ножка, отверка и Радка Пираткааааааааа..." Цитирай
Dramchev Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 Моля,помогнете!Нужни са ми материали за Гет Хип/Й.Спонсел/Биография на автора и .т.н.Кажете откъде да дръпна нещо?! Цитирай
Recommended Posts