Dez Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Джаз(със и без четки),фънк,суинг,фиужън,по-рядко вече и рок. П.П Дез свирел джаз и фънк,а на аватара е с тениска на Корн. това ми намирисва на заяждане ) ами.. фен съм на корн нещо лошо ли има в това? Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Не.Вижда ми се интересно как един човек може да е толкова отворен към музиката.Просто заострях вниманието на другите към твоята вещина в изкуството. Цитирай
Dez Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 аз познавам фънк и джаз барабанисти, които се кефят на корн, металика, лимп бизкит и още доста грамотни банди ) трябва да се слуша всичко качествено, както и да се свири ) като изключа "чалгЪтЪ" Цитирай
Danny47 Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 ^ +1, няма лошо разбира се. Аз също слушам Корн, джаз/фънк, дет метъл, DnB... Ето Лимп Бизкит например имат доста сходства с фънка! Цитирай
AbLaZe Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 Аз свиря само това което мога ,а то не е много .Иначе по принцип съм почтател на метал музиката(хеви,траш.дет,малко блек,паган,викинг,хеатен и други). Цитирай
alexander anev Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 джаз-тия старите парчета на Битълс,Глен Милър,Маикъл Джексън и други Цитирай
Recommended Posts