rocker_vn Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 (Редактирано) става дума за тези пласмасовите белите кантове на грифовете на ел.китарите. кой лютиер би се захванал да направи такова на готов гриф? и колко кентаври ще излезе (може цените на ЛС)? някои може би ще ме упрекнат за това което ми се иска да направя, но ми е по комфортно грифа ми да има пласмасов кант и ако мога да си го позволя бих го направил. п.п. задължително ли е да се свалят праговете при тази операция? Редактирано Юли 6, 2011 от rocker_vn Цитирай
rocker_vn Отговорено Юли 6, 2011 Автор Отговорено Юли 6, 2011 кантования гриф даже изглежда по добре според мен, макар че на много от големите китаристи не са им кантовани... Цитирай
patzo Отговорено Юли 6, 2011 Отговорено Юли 6, 2011 (Редактирано) Ще трябва и прагчетата да се сменят инъче не виждам как ще стане. Редактирано Юли 6, 2011 от patzo Цитирай
kuulan Отговорено Юли 6, 2011 Отговорено Юли 6, 2011 Само лютиерите може да кажат дали се налага смяна на прагчета и други манипулации Цитирай
BassTraffic Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 За байндинг на фингърборд с вече поставени прагове - задължително се махат прагчетата Цитирай
rocker_vn Отговорено Юли 8, 2011 Автор Отговорено Юли 8, 2011 чесно казано не си първия дето ми казва да не правя щуротии и няма да направя. ще го оставя автентичен грифа. Цитирай
Recommended Posts