the_gorer Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Ми нали ви казах - за custom кубе можете да се свържете и с нашия съфорумец metalhammer.
Telerig Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Ами Селесчъни слага по принцип ако намери, иначе Еминенс, Фендер, Крафт...както дойде.
Mephistofel Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 някой ползвал ли го е тоз Hughes and Kettner по горе че ми е интересен ??? - При тоя човек Балев колко ще излезе една 50 вата лапма ? Конкретно този модел не съм срещал,но "Hughes&Kettner" са доста реномирана фирма и определено може да се каже,че продуктите им допринасят за това!
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 1, 2006 Автор Отговорено Май 1, 2006 Такааа...... Кажете някоя музикална къща в БГ която да продава Peavey. Май пак ще си купувам Peavey. Само дето си продадох старото да се е**. Предлагат ми и вариант LINE 6 ама не за SPIDER II ами за TONE PORT(който м/у другото е адска луда машнка). Самоче аз искам натуралния звук от говорител и кабинет. Дето се казва "Да ти (си) имам проблемите"
docc Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Такааа...... Кажете някоя музикална къща в БГ която да продава Peavey. Май пак ще си купувам Peavey. Peavey ги разпространяваха ProTechnica(Dynacord),но вече не ги доставят.Ако има нещо останало в магазините им из страната,би могъл да избираш,но няма да могат да ти внесат.
edgecrusher Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Преди 2-3 дни бях в магазина на Dynacord и имаха в наличност някакво Peavey 212( не помня модела точно , а и не питах за цена, защото ходих за друго всъщност ...)
Telerig Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Препоръчвам с две ръце Peavey Classic 30. 4 години свирих с такова и ми го откраднаха....невероятно комбо наистина :inlove: :wall:
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 2, 2006 Автор Отговорено Май 2, 2006 Преди 2-3 дни бях в магазина на Dynacord и имаха в наличност някакво Peavey 212( не помня модела точно , а и не питах за цена, защото ходих за друго всъщност ...) това сериозно ли е???? Peavey 212 нещо си......... ако е така го грабвам на мига. Само трябва първо да си замъкна задника до Спфия
Trysth Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 Абе тия Пийвита кви пари вървят тука? Щото на сайта им гледах, че Класик 30/112 е към $700, което си е бая, дори за лампов амп.
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 2, 2006 Автор Отговорено Май 2, 2006 Сега звънях в Динакорд и от там казаха че нямат никакви Peavey-та и че не искали да работят повече с тях да ги е** Що???
edgecrusher Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 (Редактирано) Баси това пък е ебаси и изцепката! Точно в събота го гледах това комбо в магазина им на Патриарх Евтимий. Верно че всичко друго в магазина откъм усилватели беше на Behringer ама не съм чак толкова кьор че да не разпозная Peavey... Редактирано Май 2, 2006 от edgecrusher
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 2, 2006 Автор Отговорено Май 2, 2006 Тва мойто си е чиста каръкщина.Продавам Peavey за да си купя беринджър който не става и за слушане на музика и ся пак ще търся да купя Peavey. Вече почвам да се отчайвам
LOE Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 яко си се прецакал, изобщо кой ти втълпи да си купуваш берингер... не знам дали динакорд работят с Peavey или не, но оня ден освен няква подрастваща чалгаджийка и нейния застаряващ "спонсор" забелязах и 2 Peavey-та, не съм ги оглеждал за модели и цени, но определено бяха Peavey
Telerig Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 Сега звънях в Динакорд и от там казаха че нямат никакви Peavey-та и че не искали да работят повече с тях да ги е** Що??? Ами не се учудвам, защото още преди година-две се оплакваха от трудна комуникация и доставки от тях, според мен не Динакорд ами Пиви не искат да работят с България щото явно не им пука за дребните продажби тук и няма смисъл за тях. Между другото и от Proel много се оплакват че не си спазват и те сроковете на доставка, Италиянците по принцип са несериозни за бизнес това и от други сфери го знам...така че нищо чудно скоро и там да има инфекции. Така че купувайте хубави кабели и жакове докато има.
Recommended Posts