AFTER-THE-RAIN Публикувано Април 29, 2006 Публикувано Април 29, 2006 Вчера ми докараха много дълго очакваното GMX 212 na Behringer и направо за нищо не стаа. Ама си продадох старото и ся вися няма на ко да се закача да посвиря МОЛЯЯЯЯЯЯ!!!!!! какво да си купя за тея кинти дето да стаа и да НЕ е Бринджър. ако някой има някво старо кубе(без процесори и т.н.)и иска да го продава нека се обади. 10X
AFTER-THE-RAIN Отговорено Април 29, 2006 Автор Отговорено Април 29, 2006 просто искам съвет че съм на сухо
Mephistofel Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Мисля,че адаша TONY продаваше един "Marshall" за 600 лв,но нямам представа дали го е продал вече - драсни му едно ЛС.
One_Voice Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 (Редактирано) няма го маршала и аз имах такава тема ама ми я преместиха в мазинската секция Редактирано Април 29, 2006 от One_Voice
TONY Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 да Тони си продаде Маршала ОБАЧЕ АЗ -ТОНИ ДЕ- МНОГОКРАТНО СЪМ ПИСАЛ ЛОШИ РАБОТИ ЗА ТИЯ БЕРИНГЕР КУБЕТА ПОВТАРЯМ ПАК - НЕ ЧЕ СЪВСЕМ НЕ СТАВАТ ЗВУЧАТ ХАЙФИ - ТОЕСТ СА МНОГО ДОБРИ ЗА ДОМАШНО СВИРЕНЕ - НАПРИМЕР ПУСКАТЕ СИ СД И СВИРИТЕ С НЕГО - ОК ОБАЧЕ МИНУСИТЕ 1. КАТО ГО ПУСНЕТЕ С КОНТЕКСТ НА ГРУПА С БАРАБАНИ И БАС КИТАРА - НЕ ЗВУЧИ ГОТ - ЗА РАЗЛИКА ОТ МАРШАЛ - КОЙТО НЯМА ВГРАДЕНИТЕ ПРОЦЕСОРИ НА БЕРИНГЕР И 100 ЕКСТРИ - АМА ИМА ГОТИН ЗВУК В КОНТЕКСТ НА БАНДАТА 2- ИМА СТРАХОТНО ЗАКЪСНЕНИЕ - ПОНЕ В ПО СТАРИТЕ МОДЕЛИ - УЛТРАРОК,БЛУДЕВЪЛ - КОГАТО ПРЕВКЛЮВАШ МЕЖДУ 2ТА КАНАЛА- КЛИЙН И ДРАЙВ 3- АДСКИ НЕСТАБИЛНИ СА - НЕ Е ЯСНО КОГА МОГАТ ДА СЕ ПОВРЕДЯТ СЕРВИЗА НА ДИНАКОРД Е НАТЪПКАН ДОГОРЕ С ПОВРЕДЕНИ ПРОДУКТИ НА БЕРИНГЕР А САМИЯТ РЕМОНТ ИЗЛИЗА СОЛЕНО ЗА СМЯНА НА ТРАНЗИСТОР МИ ВЗЕХА 50 ЛВ :killyou: КАТО ТРАНЗИСТОРА НЯМА ЕКВИВАЛИНТ И ПЛАТКАТА Е ВЪЛНА СПОЙКА - ТОЕСТ НЯМА МАЙСТОР КОЙТО ДА ВИ ГО ОПРАВИ - ТРЯБВА САМО В ДИНАКОРД В МОМЕНТА ПРОДАВАМ ГАЛИЕН КРЮГЕР ГЛАВАТА - НО СЛЕД СРАВНИТЕЛЕН ТЕСТ С ВТУИН НА МЕСА БУГИ - СТИГНАХ ДА ИЗВОДА 1.КЛИЙН КАНАЛА НА КРЮГЕРА Е ЧУВАЕМО ПО ДОБЪР 2.ЗА РИТЪМ КИТАРА МЕСАТА ПО Я БИВА 3.ЗА СОЛА - МЕСАТА Е С БЕЗКРАЕН СЪСТЕЙН - КРЮГЕРА ИМА ДОБЪР ИЛИ МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ ДОБЪР СЪСТЕЙН КАТО САМИТЕ СОЛА С КРЮГЕРА СА ПО МАЗНИ - НИЩО ЧЕ Е ТРАНЗИСТОР ТОЕСТ ПО ЛЕКО СЕ СВИРЯТ АРПЕЖИ И БЪРЗИНИ ТАКА ЧЕ ВЕЧЕ ЦЕНАТА НЕ КРЮГЕРА Е 600 ЛВ - ИМАЙКИ ВПРЕДВИД ЧЕ Е И ПОЧТИ УНИКАТ ИМАМ И ААКРАФТ АКТ90 - НОВА ЦЕНА 1800 ДМ- НЕГО ЗА ПОД 1000 ГО НЕ ДАВАМ - ТОЙ Е С 2 ЛАМПИ ОТПРЕД И МОС ТРАНЗИСТОРИ ОТЗАД- ЗВУЧИ МОГО ЛАМПОВО И МЕСА БУГИ- ДОРИ ПО ЯКО ОТ МЕСА БУГИ-ИМАМ ВПРЕДВИД ВТИУН ВКАРАН В КРАЙНОТО СТЪПАЛО НА СЪЩИЯ АМП ТОЕСТ - ЖИЦАТА Е ПО ДОБРА -ОБОЧЕ И ПО ШУМНА ДОКАТО НА МЕСА Е БЕЗШУМЕН ЛИЙД КАНАЛА - ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ С НОЙЗ ГЕЙТ НЕЩАТА ЩЕ СТАНАТ ОК
AFTER-THE-RAIN Отговорено Април 29, 2006 Автор Отговорено Април 29, 2006 (Редактирано) TONY много изчерпателно. Ама нема ли как братле да сложиш некви снимки на тия неща да видим за ко стаа дума. А м/у другото се услушвам за некво Peavey. Как мислите дали може да се намери некво за тия пари А???? а относно Беринджърите много се разочаровах от тва име. Чувал съм че за Про Аудио са много напред с мат'ряла ама явно китарните им неща са........ и наистина звучи HiFi и имат няква много специфична воня ха ха ха ха Редактирано Април 29, 2006 от AFTER-THE-RAIN
TONY Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 rowan@abv.bg -пиши ми имам снимки на галиен-крюгера и на крафта Пиви са най сполучливия избор - за нисък бюджет водят ги уъркингмен ампс тоест ако искате да минете най тънко не започвайте с берингер а с Пиви след това Маршал и Фендер като тук става дума за транзисторни и хибридни ампове(пък и не съм сигурен дали Пивитата са по евтини спрямо Фендер и Маршал - у нас - в щатите са) ламповите ампове на тези марки са друга бира и други пари така че Пиви , фендер , Маршал - са най разпространените не само у нас но и по света това обаче не значи че Laney-Лени май трябва да се чете,Хюс и Кетнер Крейт,Роланд и разни други са за подценияване просто звука е доста субективна материя в друго бях дал линк към една статия - чуваш ли това което чувам и аз там ставаше дума за студийните записи но от опита ми съм убеден че същото се отнася и за китарните ампове затова ПРОБИ! така че, берингер за някой пък, също ще бъдат екстра - зависи какво търси човек плюс това вече все повече се убеждавам - че важното е звука на ампа да е хубав - независимо от технологията по която е правен транзисторна,хибридна или лампова като естествено един хай клас тюб амп не може да бъде бит нито по качество - нито като цена - тоест високата цена е оправдана вижте за алесандро амп - базисния модел е 2600 долара а с есктрите стига 55 000 - и това е амп само за джаэ! имам впредвид че не е версатилен но да го оставим на звездите търси нещо качествено - което да звучи за твоя стил музика който свириш
stratocaster Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 ако не държиш да е лампа оглеждай се за Пийви Бандит. много добри транзисторни ампове. също така порови за някоя ямаха от ДГ серията. ДГ 60-112 примерно. имам такова чудо и......просто съм възхитен. нови са 1200 лв май не се произвеждат вече така че гледай на старо - за 600-700 тук таме има. обаче трудно се намират. не знам дали има и няколко бройки в България за Берингер - колегите казаха. предпочитам лаирос пред берингер ампс. иначе има берингер продукти които не са лоши другия вариант - чух в софия че Балев (майх така беше името му) праив ампове по поръчка. маршал валвествйт не ти препоръчвам. ще останеш разочарован ако свириш с неговия драйв фендер ФМ серията - крайно съм недоволен от нея. имах нещастието да притежавам такъв преди и съм много огорчен Бранд-Х - чуват се добри отзиви за тях - не съм пробвал но предполагам за цената си ще стават това е общо взето за което се сещам. надявам се да съм бил полезен
Trysth Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 маршал валвествйт не ти препоръчвам. ще останеш разочарован ако свириш с неговия драйв Що пък трябва да свири с неговия драйв? Ръчка един приличен дистър на чистия канал и е той.
the_gorer Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Имаме и наш съфорумец, който е специалист по тази част и се занимава с лампови усилватели, включително с правенето им. Свържи се с metalhammer от форума.
One_Voice Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 fender ей тоя фендер какви пари е някой знае ли имал ли е збльсак с него
TONY Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Fender hot rod серията са страхотни ампове особенно за рок и блус Hot Rod Deluxe™- 1 говорител 12 инча -1500 лв приблизително Hot Rod DeVille™ 212 -2 говорителя 12ки - повече пара Hot Rod DeVille™ 410 -4 говорителя 10 ки - още повече да сблъсък съм имал - и сигурно бих купил такъв официален представител за България - xxxx трите ампа са еднакви - просто конфигурацията на говорителите е различна според англиски китарни списания 410 - е най добрия от тях аз съм чувал само 1х12 - и съм силно впечатлен :guitar:
docc Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 ...вижте за алесандро амп - базисния модел е 2600 долара а с есктрите стига 55 000 - и това е амп само за джаэ! имам впредвид че не е версатилен... Далеч не е само за Jazz.Дори в страницата на Аlessandro има примерни насоки,кой модел към какъв стил е ориентиран и се споменава не само Jazz.
Overdrive Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Вчера ми докараха много дълго очакваното GMX 212 na Behringer и направо за нищо не стаа. Ама си продадох старото и ся вися няма на ко да се закача да посвиря МОЛЯЯЯЯЯЯ!!!!!! какво да си купя за тея кинти дето да стаа и да НЕ е Бринджър. ако някой има някво старо кубе(без процесори и т.н.)и иска да го продава нека се обади. 10X ако си спомняш ти беше направил тема и аз ти казах НИКОГА НЕ СИ ВЗЕМАЙ БЕХРИНГЕР, защото всичко тяхно което съм виждал/чувал/пробвал или звучи твърде синтетично/слабо/пластмасово или се чупи бързо!!!... ама като няма кой да слуша така става
Recommended Posts