EAmechaniX Публикувано Юни 30, 2011 Публикувано Юни 30, 2011 (Редактирано) Здравейте, драги начинаещи китаристи! Някои от вас предполагам помнят предишната томбола. По същият начин ще се разиграе и сега. Записвате се в темата и във Вторник вечерта на 5 ти ЮЛИ с помощта на скрипт ще разджуркам имената на участниците. В сряда китарата вече ще е в ръцете на Еконт, които ще закарат инструмента до дома на новия собственик. Транспорта ще се поеме от печелившия! Нека да участват само тези, които нямат ЕЛЕКТРИЧЕСКА китара, искат да свирят на такава китара и са до 16 години. Нека пишат само тези, които искат да участват! Запишете годините в профила си! Хора, които са се регистрирали специално за да участват в томболата, няма да участват! Не пълнете темата с хвалби - ще бъдат изтрити! Също така не ми пишете лични съобщения - пишете тук ако искате да участвате! Искам да благодаря на Вяра Иванова, която специално донесе тази китара за Guitar Brothers, за подаряване. Без нея тази тема нямаше да се случи! Сменил съм струните с Gibson Brite Wires 9-46, които по принцип бяха приготвени за една друга китара, която трябваше да се подари още преди 2 години и които бях нарочил точно за тази цел, но тъй като това не се случи, ги сложих на тази красавица. Китарката е много хубава и страшно ми хареса, след като я сетъпнах. Етоя я и нея ... ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ КЪСМЕТ В ТОМБОЛАТА ! Редактирано Юни 30, 2011 от EAmechaniX 11 Цитирай
zzchris Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 Здравейте,желая да се запиша за участие.На 15 години съм,имам желание да свиря на ел.китара,но нямам средства. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 30, 2011 Автор Отговорено Юни 30, 2011 Ами да, забравих да спомена че: Имам още един подарък от анонимен варненец, който добавя и коланче към китарката 3 Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 Разчиствам от глъчката в темата, защото тя ще попречи на преглеждането на крайния резултат и може да има пропуски, а не е това целта. Моля благодарности и похвали на ЛС към Краси, Вяра и всеки, който е дал по нещо от себе си във връзка с този прекрасен подарък. Прочувствени коментари от типа - Вкъщи сме 32 деца, аз съм най-малкото!, не натежават при избора, защото той е чрез скрипт, а не от комисия. Просто попълнете следния шаблон: Години: Потребителско име: Местожителство: ГРАД, но не и адрес, защото това е лична информация, която не ни трябва, но ще бъде уточнена само с този, който спечели китарата. Все пак трябва да му бъде изпратена. По този начин ще имам нагледно натрупаната информация. Поздрави, Вик 5 Цитирай
balombi Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 Години:15 Потребителско име:balombi Местожителство: Гр.Монтана ПП От вчера нямам ел.китара! Цитирай
Skeij Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 Години:15 Потребителско име:Skeij Град:Хасково Цитирай
Thrashed Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 Години:16 Потребителско Име:Тhrashed Град:София Имам акустична китара и много ми се свири на електрическа, но кинти .. НЯМА ... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 1, 2011 Автор Отговорено Юли 1, 2011 Молба към модераторите! Моля, потребителите KirkHammett и Rock and roll all night, да бъдат премахнати от томболата, тъй като са се регистрирали след пускането на тази тема! Нещо ми изчезна по-предния пост... Към китарата подарявам книжка на Металика с ноти и таблатури, и калъф за нея! Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 Потребител Tuomas и Rock and roll all night са един и същ човек. Наказвам Tuomas с 20 дни почивка, а другият профил ще бъде баннат за вечни времена. В такива теми гледам изкъсо нещата и проверявам доста подробно потребителите повреме и преди да бъде теглена томболата. Тарикатеенето сами си вадете изводи до какво довежда! П.П. Краси, извини ме, че съм тръкнал коментара ти в бързината. Пак съм спал докато модерирам. Върнах го в стройните редици на темата. Поздрави, Виктор 3 Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 1, 2011 Автор Отговорено Юли 1, 2011 (Редактирано) Сори, че създавам работа на модерацията, но съм поел ангажимент, който смятам да спазя, освен ако не ми спрат тока. Благодаря ти, Викторе, че наглеждаш и модерираш темичката! Все още никой не е успял да ме 'убеди', че няма ел.китара, няма и възможност да си купи. Ще ми се някак инструмента да попадне в ръцете на някой, който ще я ползва по предназначение, а ако му омръзне - обратно в Guitar Brothers... Ако не получа необходимата 'аргументация' (кандидатите в томболата не е необходимо нищо да правят, а само да се записват!!) съм склонен да увелича срока. Редактирано Юли 1, 2011 от EAmechaniX Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 scorpyto, трябва да е лично. Няма как да стане със записване на други хора. Цитирай
Spill_the_blood Отговорено Юли 2, 2011 Отговорено Юли 2, 2011 Години:15 Потребителско име:Spill_the_blood Град:Полски Тръмбеш 1 Цитирай
sexy_guitarist Отговорено Юли 2, 2011 Отговорено Юли 2, 2011 (Редактирано) Години: 14 Потребителско име: sexy_guitarist Местожителство:Бургас Редактирано Юли 3, 2011 от IgniteAll 1 Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 3, 2011 Отговорено Юли 3, 2011 За пореден път ще помоля учтиво да не се публикуват прочувствени речи за финансово състояние към момента. Всичко е автоматизирано със скрипт, а той няма много емоции, освен в момент, в който има проблеми с кода. Цитирай
nikolai_al Отговорено Юли 3, 2011 Отговорено Юли 3, 2011 А такива, които са на 16 години и нямат китара могат ли да се запишат ? Цитирай
Recommended Posts