Viara Ivanova Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 (Редактирано) ^ Да бе да.. говорим си по принцип... Споделял проблема . Интересно ми е в колко музикални форума и от кога пишеш (и четеш ), та 1.темите тук са ти много 2.дириш "общи" теми във форум с музикална насоченост. Според теб какво точно трябва да се съдържа в една "обща" тема? Рецепти за туршия, видове куки за плетене? Редактирано Юли 18, 2011 от Viara Ivanova 3
Lord Shredulous Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 Вяра, извадих от библиотеката ми един форум от '86та, в който има достатъчно общи теми за туршия и куки. Дъска, като не ти се рови в толкова зле организиран форум, вземи си книга за музика(нти)/(лни инструменти) и рови в нея. Там старите теми не отиват на последните страници. 1
synchu Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 Лято е По-спокойно бре, каква е тази атака. Ударете по една мастика (или портокалов сок ) и гледайте по-широко на живота. Резюмирани теми има достатъчно. Останалите си се движат като във всеки един форум. Все пак това не е Wikipedia. 1
Svanio Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 За Проблема: Седи си адашът в час и си мисли: - Марияна бременна, майка ми хвана как й бъркам в портмонето с фас в уста; баща ми, че ме одере жив като се прибере и види колко ракиджос му липсва. Учителката: -Колко е 2+2? Иванчо! Адашът: - 2, госпожо! Да ви имам проблемите... По темите-всички раздели са напълнени със стари и изчерпани теми..
D'ska Отговорено Юли 20, 2011 Отговорено Юли 20, 2011 хахх, ебати, хора, луди ли сте? Pазпнете ме още малко.. ^ Да бе да.. говорим си по принцип... Споделял проблема . Интересно ми е в колко музикални форума и от кога пишеш (и четеш ), та 1.темите тук са ти много 2.дириш "общи" теми във форум с музикална насоченост. Според теб какво точно трябва да се съдържа в една "обща" тема? Рецепти за туршия, видове куки за плетене? ... 'проблем' беше в кавички.Не мисля, че имаше да му обръщаш внимание... Та...да, първият ми (музикален) форум е.Пиша по-малко ,отколкото чета. Не търся "общи" теми.Имах предвид в случая ,че търсих тема за въпроси ,свързани с проблемите на форума...(не ми се правеше цяла тема за въпрос)
Svanio Отговорено Юли 20, 2011 Отговорено Юли 20, 2011 (Редактирано) ^ Олелее - какво е това Някакъв проблемен отговор или проблем от говор? Абе, мене току що ми умре шумът от котката... Аз съм ти фен бтв , с тия изречения къде пишеше даваш определено ново значение на понятието словоглед Един съцвет - не търси отговори с проблемите на форума... защото сам(а) няма да намериш въпроси или въпросителни знаци - каквото и да не трбява да значи това. Редактирано Юли 20, 2011 от buy&sell
D'ska Отговорено Юли 20, 2011 Отговорено Юли 20, 2011 абе нищо не ти разбрах ,хаха как да е ,да приключваме темата... Не мисля, че имаше нужда да му обръщаш внимание... пропуснал съм една дума... 1
Георги Тотев Отговорено Юли 21, 2011 Отговорено Юли 21, 2011 А случайно някой да е ползвал "Търсачката" когато търси определена тема? Има теми на 200-стна страница дето ги намирам с търсачката! Пробвайте, не боли ... Герги
Recommended Posts