delmaro Публикувано Юни 29, 2011 Публикувано Юни 29, 2011 Здравейте момчета, от доста време насам свиря все с гадни струни щото тука в региона където живея(Русе) не може да се открие нещо друго освен stagg,dunlop и мнооооого много рядко дадарио и то естествено не в дебелината, която търся. Търсих в интернет Ernie ball да ги пробвам(четох в една тема, доста ги хвалите както и Elixir-a ), но ненамерих да се предлагат някаде онлайн. Kaжете някой такъв сайт. В тези, които търсих има само дадарио, дънлоп и някви други измислени-неинтересни марки. Благодаря предварително. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юни 29, 2011 Отговорено Юни 29, 2011 (Редактирано) Говори с @Baby Thomas ... съгражданин ти е, па ше ти просветне! Герги П.П. : Цецо, ако четеш подхвани момчето Редактирано Юни 29, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Arcturus666 Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 то много хора и ДаДариото плюват ама аз проблеми не съм имал с тях Цитирай
a_panov Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 Говори с @Baby Thomas ... съгражданин ти е, па ше ти просветне! Герги П.П. : Цецо, ако четеш подхвани момчето Аз съм купувал от @Baby Thomas но доколкото знам вече не се занимава с търговия и си ги купувам директно от Англия. От този сайт www.ebay.co.uk си избираш струните, гледаш продавача да е от Англия а не от Америка или Хонг Конг. Ако продавача е от Англия струните ще ти дойдат в пощенския клон като малка пратка. Ако е от Америка или Хонг Конг, т.е. извън Европейския Съюз е доставчика ще ти дойдат в митницата! Продават 3 комплекта струни "в едно" така спестяваш транспорт който е по 4 лева от Англия до България. Аз засега съм се ориентирал към Диин Маркли които не се продават в България, но в Ибей ги има под път и над път! Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 ^Досега всички джунджурии (и някакви дрехи), които приятелката ми си е поръчвала от Хонг Конг, са й идвали в пощата, защото са пратени като "малък пакет". Предстои да видим и какво ще стане с 2 поръчки от САЩ. Цитирай
dickens Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 ^Досега всички джунджурии (и някакви дрехи), които приятелката ми си е поръчвала от Хонг Конг, са й идвали в пощата, защото са пратени като "малък пакет". Предстои да видим и какво ще стане с 2 поръчки от САЩ. Ми съвсем пресен пример - пратих китарен процесор до България, вчера е пристигнал и в момента е в пощенския клон на Шумен... Кви митници, кви 5 лева Не знаете ли че всяко чудо е за 3 дни, особено в България. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 В Русе има два музикални магазина, където има и струни: Форте Мюзик и МЦ Икономов. Адресите им ги има на сайтовете на фирмите. Ernie Ball не знам дали има, но Еликсир има в Икономов и е на вече относително приятната цена от 24 лева. Имат и Дънлоп. Във Форте има Дърварио, Ротосаунд, Стагг, за други не съм сигурен. През нета можеш да поръчаш от MusicWorld.bg или RockShock.eu, както и откъдето се сетиш през нета. Цитирай
Valserp Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 Току-що поръчах от http://www.stringmail.co.uk/ Безплатна доставка за поръчки над £10.00. То с тия Еликсири - трудно ще го докараш под тази сума Ш' са оплача като дойдат. 2 Цитирай
delmaro Отговорено Юни 30, 2011 Автор Отговорено Юни 30, 2011 (Редактирано) Благодаря на всички, а за еликсирите ще видя в икономов, колкото до дънлоп не съм казал, че са лоши сруни (даже 2 пъти си купувах от тях и бях доста приятено изненадан) просто не се спогаждат с китарата ми щото са low tension и за да се свири приемливо тря вдигам екшъна повечко. Взех си вчера едни ротосаунд 9-46 от dynacord в Русе.... има разлика от Stagg-а не ми се мисли за ърни или еликсир. edit: Сега се сетих като ходих ми предлагаха и SIT американски струни... заслужава ли си да ги пробвам и тях? Редактирано Юни 30, 2011 от delmaro Цитирай
Johnny Boy Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 еликсира се изплащат, не знам колко свириш, но ако не е по 3-4 часа на ден ще те радват доста месеци... Цитирай
tatkoogi Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 Не мисля, че трябва да мислим в посока изплащане на даден консуматив! Ако не свири на китарата си, каквито и струни да сложи ще му се "изплатят" във времето. Вече съм изразил мнение, че това с какви струни ще свириш си е личен избор и евентуално финансова възможност /Еликсир/. А иначе колегата вече има изградена представа, но се интересува от къде да си ги купи. Пожелавам успех и удоволствие от свиренето! Поздрави! Цитирай
Fallenblood Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 Току-що поръчах от http://www.stringmail.co.uk/ Безплатна доставка за поръчки над £10.00. То с тия Еликсири - трудно ще го докараш под тази сума Ш' са оплача като дойдат. ейййй! както сменям струни веднъж на година, тоя сайт ще ми дойде дюшеш благодарско Цитирай
angelnenov1988 Отговорено Юли 2, 2011 Отговорено Юли 2, 2011 Ето този също е добър: http://www.stringsdirect.co.uk Цитирай
Valserp Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 Току-що поръчах от http://www.stringmail.co.uk/ Безплатна доставка за поръчки над £10.00. То с тия Еликсири - трудно ще го докараш под тази сума Ш' са оплача като дойдат. Пристигнаха вчера. По-малко от седмица Всичко е 6. Пак ще пазарувам от там и препоръчвам. Цитирай
Recommended Posts