tupoto kopele Публикувано Април 28, 2006 Публикувано Април 28, 2006 Доста интересна статийка са вкарали Цитирай
maegril Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Дам на мен лично ми беше полезно да я прочета Цитирай
TONY Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 ЕВАЛАТА НА ПИЧА ДЕТО Е ПИСАЛ-ИВАЙЛО ТОНЧЕВ не знам кой е но е в час задължително да се прочете -поне според мен Цитирай
Trysth Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Иво Тончев е един култов пич от Стара Загора (ако не се лъжа), дето са го кърмили с музика Цитирай
Dragon's Bride Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Иво Тончев е един култов пич от Стара Загора (ако не се лъжа), дето са го кърмили с музика същият Цитирай
the_gorer Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Браво на човека, добре подредена статия. Евала, че ни светна да не издаваме на плочи. Евала, че ни даде акъл да се свържем и с чужди лейбъли и да не разчитаме на родните. Евала, че ни обясни как "арките" са по-евтини за групата от поръчването матричните дискове. Евала, че ни подсети за интернет, ние мислехме да промотираме по поляните. Евала, че ни посъветва да не си качваме песните в МР3 по фрий сървъри. WOW! WOW! WOW! Много ценна информация, мерси! А нещо ново има ли? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Април 29, 2006 Автор Отговорено Април 29, 2006 еми много много ясно....вече се бях зачудил как не са се появили хейтърите още Цитирай
the_gorer Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Хаха, не ве фен, не става въпрос за "хейт". Просто всичко "това ние много добре го знаеме". Цитирай
tupoto kopele Отговорено Април 29, 2006 Автор Отговорено Април 29, 2006 (Редактирано) нищо де ...добре е някой да казва нещата който знае....щото иначе то хубаво ги знае ама опс изложих се...дабъл пост сори Редактирано Април 29, 2006 от tupoto kopele Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 Това ме разби !?! Ми да как не сетих по рано! Още утре отивам да си купя празни дискове и кутики и още две записвачки. Леле това е гениално! Цитирай
docc Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 "...И ако наистина ви се прави нещо истинско, защо не опитате сами да издадете вашата музика..." И ако иската вашата музика ,да е смятана за най-добра,да е възпроизвеждана най-много,да е с гарантиран успех при всяка проява... т.е. - да е слушана "истински"...що не си я слушате,в края на краищата,сами!? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 5, 2006 Автор Отговорено Май 5, 2006 А вие като сте толкова отворени ...."Що не ходите на майната си" Стойте си вкъщи пред компа и псувайте България....убитаци Цитирай
Trysth Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 Стига сте нареждали Тончев бре! Човека се опитва да помогне, ебаси. Тва, че всички знаете всичко, нищо не значи. Все ще свърши работа и ще помогне на някого, а според мен тва е важното! Цитирай
trektor Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 @tupoto kopele благодаря за препратката. Наистина е полезна... Благодаря и на г-н Тончев за хубавата статия. А колкото до намирането на кусури -- винаги ще има такива хора... Що им се връзвате?.. Малките дребни човечета които все гледат в паничката на батко и после тихичко и тайно си шушукат зад гърба му . Внимание Хлебарки!-- не слизайте на тяхното ниво! И една формула за успех от мен : + = :wow: :evil: :wall: --- ГРЕШНО! :violin: :guitar: + :inlove: x = :green: :green: --- ВЯРНО! Цитирай
Recommended Posts