Свилен Бас Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 (Редактирано) Е това е - човек като не знае как да попита за нещо, седи и се излага, повтаря си темите, а и занимава, излишно, (с глупости), тези около себе си Редактирано Октомври 16, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
vikosimeonov Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 Искам да попитам как на Guitar Pro 5 да си обърна струните на грифа защото на акустичната китара тънките са отгоре а трябва да бъдат отдолу и това много ме обърква за това моля ви кажете ми как да обърна струните така че тънките да бъдат отдолу а дебелите отгоре Цитирай
guitman Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 (Редактирано) Най лесно е когато съсдаваш нов проект или нов канал да ги зададеш. Иначе ти на акустичната да не ги дърпаш с лявата ръка? Редактирано Декември 26, 2006 от guitman Цитирай
vikosimeonov Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 и как да ги задам ако не е тайна ? Кажи ми как да обърна струните ? Цитирай
guitman Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 Всяка струна се настройва поотделно. Цитирай
gpav Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 Пич знам само как да сменяш типа китари(грифовете в случая) и да сменяш ръката Ами както е самия гриф на работното табло в десния край има един знак (<--->) И от там си сменяш Лява или дясна ръка А до този знак от ляво има едно падащо меню там може да си избереш типа китара Цитирай
Ryan Отговорено Март 25, 2007 Отговорено Март 25, 2007 как мога да включа китарата си към компа,и да свиря вместо някоя от партиите на" гитар про табулатура", и може ли да стане изобщо,извинявам се за новобранския въпрос ,но всеки е започнал отнякъде))благодаря предварително. Цитирай
rocker_vn Отговорено Март 25, 2007 Отговорено Март 25, 2007 да може аз така правя понякога даваш муте на китарата на гуитар про а твоята си я пускаш да се чува или директно или през гуитар риг(аз използвам и 2-та варианта,директно обаче с процесор през лине ин ) на един колега обаче му правело проблем като включи гуитар риг и гуитар про....незнам при теб как ще е,ама при мен няма проблеми... Цитирай
TheNightRider Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 да може аз така правя понякога даваш муте на китарата на гуитар про а твоята си я пускаш да се чува или директно или през гуитар риг(аз използвам и 2-та варианта,директно обаче с процесор през лине ин ) на един колега обаче му правело проблем като включи гуитар риг и гуитар про....незнам при теб как ще е,ама при мен няма проблеми... Ако е пуснат Rig Kontrol 2 няма да има проблеми. Цитирай
Тони96 Отговорено Април 2, 2007 Отговорено Април 2, 2007 Аз си "мютвам" едната китака, пускам си компа през едното кубе и на другото субе китаркаа ми минава през процесор и всичко е ОК!!! А пеинципно съм пробвал в същият варинт но само през едно кубе и пак става прилично!!! Е там малко се поразмазват нещата, но ако се пипне мъничко може да стане добре!!! УСПЕХ!!! Цитирай
rocker_vn Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 Аз си "мютвам" едната китака, пускам си компа през едното кубе и на другото субе китаркаа ми минава през процесор и всичко е ОК!!! А пеинципно съм пробвал в същият варинт но само през едно кубе и пак става прилично!!! Е там малко се поразмазват нещата, но ако се пипне мъничко може да стане добре!!! УСПЕХ!!! нищо не ти разбрах Цитирай
ckeuta Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 Здравейте! Искам да помоля някой който се занимава от дълго време със музиката т.е. с композирането..идеата ми е някой който разибра да направи няколко песни на Guitar Pro за групата ми таи като ние още неможем да композираме добре..стилът на музиката е Punk Rock като Blink 182..ако има някой който да помогне да пише ЛС много ще сам благодарен Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 Човеко, предполагам много добре знаеш, че композирането на авторска музика е много скъпо платена услуга. Моят съвет е да се тествате с някои по-леснички неща като за начало и да качвате нивото на трудност заедно и така да постигате по-сложни авторски изпълнения като композиция с този софтуеър. Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 Това е супер баламски въпрос, но нещо нещата не се получава при мен. Някой знае ли как в GuitarPro да си транспонирам песен, която е в Ре# в Ми? Ужким знам как би трябвало да се направи, но проблемът е, че нищо не става когато го направя. Сложих тунинга на китарата в трака от D# в стандартен Е, но това не промени нито питча на тоновете, нито графичната презентация на нотите - демек, файда йок. Цитирай
Recommended Posts