kulov Отговорено Юли 13, 2012 Отговорено Юли 13, 2012 може и да съм се пошегувал с кольо (пичът, чиито клип постнах в горното си мнение), но и аз слушам много блек и мнението ми за тази музика въобще не е повърхностно и лековато. специално за емперър си спомням все едно беше вчера, когато бард ейтун влезе в пандиза. тогава аз съм бил на 13, в началото на 90те инфото добивахме единствено от вестник "ритъм". бях абониран и ми го носеше пощальонката и пак ще се върна на кольо, приятел ми е, много точен тип. не знам дали има рег във форума, но човекът кипи от идеи. може и да няма много кинти, но си записва сам със супер голям ентусиазъм. ако някой от вас прояви желание да се запознае с него с цел съвместни проекти и т.н. нека ми пише на л.с. хубава вечер! Цитирай
Thrashed Отговорено Юли 13, 2012 Отговорено Юли 13, 2012 За мен единствените и иситнски блекари са Immortal и никой друг !! Те са боговете на белка ! Цитирай
Satanachrist Отговорено Септември 3, 2012 Отговорено Септември 3, 2012 "Така,че със постигането на подобен звук, едва ли ще имаш особени проблеми от към техника. "....айде споко...може да е говорил много глупости Варг за оборудването и да е гледал винаги да е на въпреки спрямо останалите,но да не забравяме,че в крайна сметка 1992 е записан с 10 вата Маршъл и 60 вата Peavey май беше (или 50),а Det Som E.V. само с Пийви-то...нека си приказва квото ще ама не свири с 10 ватово фендерче и никога не е свирил.Като искал толкова скапана техника да беше взел да дрънка с кремона,а не с Westone дето бил втора ръка.Техниката си оказва огромно влияние дори и върху мизерно звучащ стил като блека. Цитирай
Recommended Posts