Jump to content
Българският форум за музиканти

Lord Xakkar

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Lord Xakkar

  • Рожден ден 01/13/1992

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Ами какво да кажа..на 19 години съм от Габрово.Обичам да излизам с приятели да пием бира и да слушаме музика.Чета книги в свободното си време или тренирам.Слушам блек метъл/дет метъл/фолк/викинг/паган метъл и малко траш.Заклет фен съм на Бурзум.Защо слушам метъл и по точно тези "гадни звуци" както биха го нарекли повечето!Ами защото блек-а е музика създадена да покаже страховете на хората и за това повечето се плашат и не харесват този стил.Той ми дава това от което се нуждая,показва ми срещу какво трябва да се боря.Много важни решения съм взел слушайки тази музика.Била е с мен в най трудните ми моменти.Тя единствено не ме е предала и заблудила.Това е нов вид духовно извисяване неразбрано от останалите хора.Човек трябва дълго време да я слуша за да я разбере.Мисля,че 5 години прекарани в дълбините на блека не са нищо особено,но са едно малко и велико начало за мен като свободен човек.
    Мразя чалгата!Това не е музика,това е нищо!Няма смисъл в нито една песен.Промива мозъка на 12-13-14 годишните.Тази деградация се усеща най вече при момичетата на тази възраст.Накратко стават курви и за тях това е хубаво!Това е съвременното общество в България-овце,стадо.Командвани,без собствени идеи или собствено мнение.Роби на обществото!
    Друго което мразя и религията-християнство и ислям.Пореданта промивка сзъдадена с цел да се възползва от слабите като им предлага спасение и всичко за което човек си мечтае.Той става роб на тази религия прекланя се и ставам зависим и обсебен от нея.Човека се превръща в кукла командвана от така наречения бог,който не съществува и постепенно губи своята самоличност.
    Това е за мен.Всичко което написах е лично мнение и не се опитвам да го натрапвам на някой друг.
    TNBM-Trve Norwegian Black Metal! ! !

Lord Xakkar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ето го кубето с което разполагам: http://www.prikachi.com/images/758/3501758D.jpg
  2. Много благодаря на всички.Намерих звук който отговаря на изискванията ми. )Намерих и ето това http://www.youtube.com/watch?v=HKzByA2DHxo Какво мислите за него.Да събирам ли пари за това или...
  3. Здравейте. Искам да попитам как мога да постигна блек метъл звука на ранните творби на Дарктрон,Бурзум,Майхем. Ето и пример: Имам кубе 15W но в момента нямам възможност да си купя дисторжън педал....Ако някой знае как може да се постигне що горе блек метъл звука на тези групи нека бъде така добър да сподели.Благодаря Предварително
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.