Jump to content
Българският форум за музиканти

Black Metal звук? Как?!


Recommended Posts

може и да съм се пошегувал с кольо (пичът, чиито клип постнах в горното си мнение), но и аз слушам много блек и мнението ми за тази музика въобще не е повърхностно и лековато. специално за емперър си спомням все едно беше вчера, когато бард ейтун влезе в пандиза. тогава аз съм бил на 13, в началото на 90те инфото добивахме единствено от вестник "ритъм". бях абониран и ми го носеше пощальонката :greenangel:

и пак ще се върна на кольо, приятел ми е, много точен тип. не знам дали има рег във форума, но човекът кипи от идеи. може и да няма много кинти, но си записва сам със супер голям ентусиазъм.

ако някой от вас прояви желание да се запознае с него с цел съвместни проекти и т.н. нека ми пише на л.с.

хубава вечер! :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

"Така,че със постигането на подобен звук, едва ли ще имаш особени проблеми от към техника. "....айде споко...може да е говорил много глупости Варг за оборудването и да е гледал винаги да е на въпреки спрямо останалите,но да не забравяме,че в крайна сметка 1992 е записан с 10 вата Маршъл и 60 вата Peavey май беше (или 50),а Det Som E.V. само с Пийви-то...нека си приказва квото ще ама не свири с 10 ватово фендерче и никога не е свирил.Като искал толкова скапана техника да беше взел да дрънка с кремона,а не с Westone дето бил втора ръка.Техниката си оказва огромно влияние дори и върху мизерно звучащ стил като блека.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.