Dilian Nedev Публикувано Април 27, 2006 Share Публикувано Април 27, 2006 Предлагам всеки тук да каже китара -> цена . Така търсенето ще се улесни . Цените трябва да са от реални магазини в БГ . Тъй като не съм от София и цени не помня - искам да кажете цените на следните модели и от къде са те : Squier Strat Squier Stagemaster Squier Showmaster Washburn (който модел се сетите) Ibanez (които си заслужават , тях кажете) Stagg (пак част от моделите) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 виж за скуайър в сайта на технополис, там имат и jackson ако се не лъжа - цените там са (почти) същите като в музикалните магазини, които все още са прекалено назад с материала за да имат актуални функциониращи каталози Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Април 27, 2006 Автор Share Отговорено Април 27, 2006 (Редактирано) Цените не са за мен , а за всички ... Технополис България Sqiuer Strat - 229.00 Squier Showmaster HSS - 349.00 Squier Showmaster HSH - 499.00 Jackson JS30 RR JS - 579.00 Jackson JS30 BK JS - 579.00 Следващия , моля ... Едит . Цените са в български лева , с ДДС . Редактирано Април 27, 2006 от RockMan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NitroBGA Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 Прости ми за неточността, но не помня цените до стотинката : Squair Strat ~ 250 лв и xxxx,София, на последната спирка на метрото Washburn N2 - 499 лв. Фактор, София, ул. Кракра (но я купих конкретната) Washburn X series - 230 лв, Фактор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 последно когато минах през технополис имаха: Squier Bullet - 250лв, 21прагчета без тремоло; Squier Affinity Strat - 320лв, 21прагчета тремоло същото като на новите американски Стратове(с 2 болта); Squier Strat Special (като мойта) - 230лв, с 22прагчета и тремоло като на винтидж фендер(с 6болта); Магнитите на адаптерите на китарата от 320лв бяха под 3та и 4та струна бяха по-изкочили като на Фендер тексас специалс Някой знае ли за кво има такива разлики в цените, а и модела, който го пише "специал" е по-евтин имаше и от въпросния Джаксън и изработката му ми се стори в пъти по-смотана от на скуаярите - мястото където грифа ляга към тялото беше на криво отрязано и зееше дупка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Surikat Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 Squair Strat - 200лв в Сливен с 22 прагчета и тремоло(или поне толкова беше до скоро). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Април 27, 2006 Автор Share Отговорено Април 27, 2006 Squair Strat - 200лв в Сливен с 22 прагчета и тремоло(или поне толкова беше до скоро). Не съм казал , че цените трябва да са до стотинката , просто така ги копирах от сайта на технополис и не съм ги махнал . Иначе браво за сега ... Поне знаем цените на скуърите . Като питат "Китара за мен" , казваме "Колко пари" , той казва "Ейси толкова" ... И ние казваме - "НА !" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 Приблизително, Squier Strat(SSS) ~ 300 лв, Squier Strat (HSS) ~ 350 лв, Squier Stagemaster (не съм сигурен, че е стейджмастър, но е HH със флойд) ~ 600+ лв, Yamaha Pacifica 112 ~ 500 лв, Silvertone Les Paul ~ 660 лв. Това е Динакорд, Стара Загора. Останалите не им помня моделите.. Имаше джаксън HH с floyd за малко над 500, yamahа със HSH и флойд за малко под 1000, електроакустичен Стаг за около 600, някакъв Страт от евтините (не скуайър) за 300, и yamaha pacifica (мисля, че 121..?) за около 400 и нещо, някаква пръдня с един хъмбъкер точно в средата между края на грифа и моста с някво тремоло за около 250. И такива работи. Скъпичко е в динакорд.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Surikat Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 Само да се изясним - нали става дума за Fender Squair Strat и пропуснах да кажа че е с капсоловани ключове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 (Редактирано) Приблизително, Squier Strat(SSS) ~ 300 лв, Silvertone Les Paul ~ 660 лв. Електроакустичен Стаг за около 600... Шшшш, човек! Кви са тия цени бе! В Пловдив е в пъти по-евтино! А като гледам и в София даже цените са приблизително същите! Как 300 лв за Squier, 600 за електроакустичен Stagg и 600 лв за Silvertone!?! В Пловдив - Squier Strat(SSS) ~ 250 лв, Silvertone Les Paul - 500 лв (много бързо я купиха ) и електроакустични Stagg-ове от 200 до 340 лв в зависимост от електрониката и дали е изрязана след 12-то прагче. Редактирано Април 27, 2006 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Април 27, 2006 Автор Share Отговорено Април 27, 2006 Squier Star Цена : 200 - 300 лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Surikat Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 Аха тя е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 Приблизително, Squier Strat(SSS) ~ 300 лв, Silvertone Les Paul ~ 660 лв. Електроакустичен Стаг за около 600... Шшшш, човек! Кви са тия цени бе! В Пловдив е в пъти по-евтино! А като гледам и в София даже цените са приблизително същите! Как 300 лв за Squier, 600 за електроакустичен Stagg и 600 лв за Silvertone!?! В Пловдив - Squier Strat(SSS) ~ 250 лв, Silvertone Les Paul - 500 лв (много бързо я купиха ) и електроакустични Stagg-ове от 200 до 340 лв в зависимост от електрониката и дали е изрязана след 12-то прагче. Знам Хм.. може би някой от нас двамата бърка понятието 'електроакустична китара' :think: . Това което имам впредвид е електрическа китара само че с кухо тяло, дебело колкото класическа китара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 (Редактирано) Това което имам впредвид е електрическа китара само че с кухо тяло, дебело колкото класическа китара. Е, аз разбирам това под електроакустична... Редактирано Април 27, 2006 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Април 27, 2006 Автор Share Отговорено Април 27, 2006 Това което имам впредвид е електрическа китара само че с кухо тяло, дебело колкото класическа китара. Е, аз разбирам това под електроакустична... Това е верният отговор . Иначе това , което колегата описва е hollow body guitar : Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts