bustard Отговорено Юни 17, 2011 Отговорено Юни 17, 2011 Колкото и да не ми се ще да го казвам, Jackson KV не е за всеки! На мен ми е удобна, защото е голяма и има баланс. Има една китара ,която е за всеки стил.Само една, това е Gibson Les Paul. Всеки стил има поне по един китарист с такава! Цитирай
DILETANT Отговорено Юни 17, 2011 Отговорено Юни 17, 2011 ^ Същото може да се каже и за Fender Stratocaster. 1 Цитирай
iliev.p Отговорено Юни 17, 2011 Отговорено Юни 17, 2011 Всичко може да се каже,НО В КРАЙНА СМЕТКА ПАК СИ СВИРИМ С ТАЗИ КИТАРА КОЯТО ИМАМЕ,и стила който харесваме. Големите имат средства за як гиг,свирят си стила който са избрали и звука който са решили че им допада.Едва ли се напъват да свирят кавъри на различни групи, и да търсят звученето на самата група.По този повод винаги дискусиите по тези въпроси са винаги субективни,всъщност виждаме вкуса и предпочитанията на самият участник.Или както са казали:- "На вкус и на цвет,таварищи нет"! Цитирай
go6o0802 Отговорено Юни 17, 2011 Автор Отговорено Юни 17, 2011 Съгласен съм с вас но все пак бях попитал кой е най-подходящият вид китара за Траш...някак не ми се вижда гот да излезна на сцена с един стратокасър или лес пол и да почна да свиря нещо от рода на Slayer (само пример давам) Преди се занимавах сериозно през 90те но започнах ново занимание обаче след 10 години еднообразна работа ми омръзна и смятам пак да започна с музика да се занимавам Цитирай
DILETANT Отговорено Юни 17, 2011 Отговорено Юни 17, 2011 ^ На Андреас Кисер от Сепултура не му е неудобно да свири със Страт. Но ако предпочиташ стрели, експлоръри или други начупени форми, такива китари предлагат Jackson, ESP (LTD),B.C.Rich, Dean и др. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 17, 2011 Отговорено Юни 17, 2011 Бе ти като искаш по външен вид я избирай, аз бих я избрал да е удобна и качествена и да си ме кефи. Всеки с приоритетите си, де... Цитирай
iliev.p Отговорено Юни 17, 2011 Отговорено Юни 17, 2011 go6o0802 -Пусни си клип на траш метал група и виж какви китари ползват,и си потърси подобна,поне да приличаш на тяхнитенали затова си им фен. 1 Цитирай
WashBurn97 Отговорено Юни 28, 2011 Отговорено Юни 28, 2011 всички китари с адаптери Dimarzio,EMG,single coil hambucker и т.н стават за траш мисля. Цитирай
Nevermore Отговорено Юни 28, 2011 Отговорено Юни 28, 2011 ^ направо си кажи, че всички китари с адаптери стават за траш. 3 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 28, 2011 Отговорено Юни 28, 2011 Mи ще стават я. А да не забравяме най-трашарската китара: , според Пат О'Брайен(ама не този, когото очаквате). Цитирай
Recommended Posts