Lord Shredulous Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 (Редактирано) ^Инлея също ми направи впечатление(на JD-R Pro-то ,защото не съм виждал Джаксън с шаркфин инлей на 24то досега) Преди няколко дни се натъкнах на обявата и чак сега направих асоциацията с тази тема. Пичът продава китарата,която е купена от щатите, която е купил преди няколко години за около 900 лв. Едва ли JS Джаксъните някога са били толкова скъпи. Освен това се произвеждат в Индия. Става дума за някакво Динки Про...ама какво Динки Про ? http://www.jacksongu...rse-head-stock/ eто това е франкендинки DK2 с обърната глава, HSS , отговаря на всички specs ,без разположението на контролите. Редактирано Май 31, 2011 от Lord Shredulous Цитирай
Johnyy Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 Това не е ли http://www.kellyindustries.com/guitars/jackson_dinky_dk2.html ? Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 ^ неговия е с reverse headstock Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 (Редактирано) ^ и това е за американските модели. Редактирано Май 31, 2011 от Lord Shredulous Цитирай
alexander_sosomet Отговорено Май 31, 2011 Автор Отговорено Май 31, 2011 Баахти работата с тая китара значи :–) ами не съм първия собственик но не съм и втория... по твърдения китарата е купена от щатите и е японска. това което не знам е реалната и цена. по стари твърдения китарата не е франкенщайн. Цитирай
HRS Отговорено Юни 1, 2011 Отговорено Юни 1, 2011 На японските джаксъни в нек покета има печат с годината и модела. Поне на моя е така. Цитирай
alexander_sosomet Отговорено Юни 1, 2011 Автор Отговорено Юни 1, 2011 тва кво значи че тря и махна струните и да я разкача грифа така ли? Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 1, 2011 Отговорено Юни 1, 2011 (Редактирано) Може просто да напъхаш някоя отвер(т)ка във флойда, за да го блокираш. После просто развий струните при ключовете и ги извади. Така ще можеш да ги сложиш обратно по-лесно, отколкото ако ги махнеш откъм флойда. Чакаме те. Редактирано Юни 1, 2011 от Lord Shredulous Цитирай
alexander_sosomet Отговорено Юни 1, 2011 Автор Отговорено Юни 1, 2011 махнах грифа, но няма нищп нито отзад нито никъде... много се засуква въпроса с тая китара Цитирай
Mairomaster Отговорено Юни 1, 2011 Отговорено Юни 1, 2011 Защо не вземеш да драснеш един мейл на Jackson Нищо не губиш поне. Цитирай
alexander_sosomet Отговорено Юни 1, 2011 Автор Отговорено Юни 1, 2011 аз драснах преди 2 дни но те явно смятат че ще изгубят ако ми отговорят... Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 2, 2011 Отговорено Юни 2, 2011 ^Заети са хората. Аз чаках отговор от тях 5 дни, и то за не толкова сериозен въпрос - Ако си поръчам USA Select модел, дали може да сложат различни прагчета. (Казаха не, custom shop only!) Цитирай
alexander_sosomet Отговорено Юни 2, 2011 Автор Отговорено Юни 2, 2011 http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/103992-idhiaeaaai-jackson/ китарата е за продан отново интересуващите се днека разгледат Цитирай
ZEVS Отговорено Юни 7, 2011 Отговорено Юни 7, 2011 Объркана работа, нещо не е наред. Взех че се зачетох, има едни мнения че е реплика, менте, други са посочили модел, какъвто точно очевидно не е, според трети пък грифа може да е от jackson, а тялото не. Намерих един приятел с jackson, ps4, като неговия на пръв поглед имаше някаква минимална прилика с този, обаче като се загледахме в детайлите и той изрази съмнения за тази китара, макар че допуска че грифа може да е от jackson . Освен това на всички jackson-и които съм виждал има повече информация написана някъде, поне къде е направена , допълнителни надписи на типични места, на повечето и електрониката - адапторите са надписани. Така също на първата обява за тази китара е посочено че е купена за една цена в лева, а на следващата обява е посочена че е купена за същата цифра в долари, нещо не се връзва. Друг е въпроса че посочената цена за която била купена не отговаря на видимите спецификации на китарата както са писали по-горе, което прави още по-съмнителна работата. Затова като случайно попаднах в други теми, които ми напомниха колко jem-ове и гибсъни има ментета, започвам да се чудя, кво става. 1 Цитирай
Recommended Posts