Jump to content
Българският форум за музиканти

Jackson въпрос?


Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

^Инлея също ми направи впечатление(на JD-R Pro-то ,защото не съм виждал Джаксън с шаркфин инлей на 24то досега)

Преди няколко дни се натъкнах на обявата и чак сега направих асоциацията с тази тема. Пичът продава китарата,която е купена от щатите, която е купил преди няколко години за около 900 лв.

Едва ли JS Джаксъните някога са били толкова скъпи. Освен това се произвеждат в Индия. Става дума за някакво Динки Про...ама какво Динки Про ?

 

http://www.jacksongu...rse-head-stock/

 

eто това е франкендинки DK2 с обърната глава, HSS , отговаря на всички specs ,без разположението на контролите.:slap:

Редактирано от Lord Shredulous
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баахти работата с тая китара значи :–) ами не съм първия собственик но не съм и втория... по твърдения китарата е купена от щатите

и е японска. това което не знам е реалната и цена. по стари твърдения китарата не е франкенщайн. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Може просто да напъхаш някоя отвер(т)ка във флойда, за да го блокираш. После просто развий струните при ключовете и ги извади. Така ще можеш да ги сложиш обратно по-лесно, отколкото ако ги махнеш откъм флойда. Чакаме те. :thumbs_up:

Редактирано от Lord Shredulous
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Заети са хората. Аз чаках отговор от тях 5 дни, и то за не толкова сериозен въпрос - Ако си поръчам USA Select модел, дали може да сложат различни прагчета. (Казаха не, custom shop only!:greenball:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Объркана работа, нещо не е наред. Взех че се зачетох, има едни мнения че е реплика, менте, други са посочили модел, какъвто точно очевидно не е, според трети пък грифа може да е от jackson, а тялото не. Намерих един приятел с jackson, ps4, като неговия на пръв поглед имаше някаква минимална прилика с този, обаче като се загледахме в детайлите и той изрази съмнения за тази китара, макар че допуска че грифа може да е от jackson . Освен това на всички jackson-и които съм виждал има повече информация написана някъде, поне къде е направена , допълнителни надписи на типични места, на повечето и електрониката - адапторите са надписани. Така също на първата обява за тази китара е посочено че е купена за една цена в лева, а на следващата обява е посочена че е купена за същата цифра в долари, нещо не се връзва. Друг е въпроса че посочената цена за която била купена не отговаря на видимите спецификации на китарата както са писали по-горе, което прави още по-съмнителна работата. Затова като случайно попаднах в други теми, които ми напомниха колко jem-ове и гибсъни има ментета, започвам да се чудя, кво става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.