Black Bird Публикувано Май 26, 2011 Публикувано Май 26, 2011 При правилна настройка, винтиж тремолото на страт китарата работи доста интересно! Изумен съм. http://www.youtube.com/watch?v=9YiDlvg7Fyk Цитирай
killer Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 Държи се много добре. Можеш ли да дадеш информация за китарата (дърво (тяло + гриф, евентуално от колко части е тялото), ключове, тремоло (колко пружини), пикапи, струни)? Поздрави!!! Марио Цитирай
Black Bird Отговорено Май 26, 2011 Автор Отговорено Май 26, 2011 Дървото Елша. Грифа Клен и Палисандър. Тялото е от доста парчета... от Мексикански Фендер е. Ключовете са Уилкинсон. Тремолото и то, със стоманен блок. Пружини: 3. Пикъпи мейд ин чайна...Скоро ДиМарзио. Струни 9-42 Еликсир. Поздрави, Дими Цитирай
Svanio Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 Тъй като тялото и грифа бяха мои, мога да покажа снимки "преди" и какво направи Дими с тялото. Просто страхотна работа! Браво Дими Цитирай
Icarus Отговорено Май 27, 2011 Отговорено Май 27, 2011 Тремолото е страшна работа, но наистина като се настрои както трябва, иначе е трън в задника. Мен ме интересува дали си приложил някакъв пиниз за това ръчката на тремолото да не се мандахерца насам-натам, а да стои там, където я оставиш? Цитирай
DYLGIQ Отговорено Май 27, 2011 Отговорено Май 27, 2011 ^Уилкинсъните са така - без резба. И аз съм доволен от стабилността на моето. Много подходящ ъпгрейд за всеки страт, според мен. Цитирай
Black Bird Отговорено Май 28, 2011 Автор Отговорено Май 28, 2011 За ръчка с навиване. Малко тефлонова лента. И навиваш един оборот повече! Цитирай
Icarus Отговорено Май 28, 2011 Отговорено Май 28, 2011 Това за уилкинсъните не го знаех, мислех, че са точно копие. Благодаря за инфото и съвета! :cheers2: Цитирай
Icarus Отговорено Май 28, 2011 Отговорено Май 28, 2011 Сетих се един чалъм: С ластичка за коса Малко е грозно, но по-важното е да върши работа. Цитирай
Борис Отговорено Май 28, 2011 Отговорено Май 28, 2011 Видях,че нъта горе е като на ФР,на това се дължи работата на тремолото като флойд,така ли? Цитирай
ciriljhonson Отговорено Май 28, 2011 Отговорено Май 28, 2011 ^Wilkinson Roller Nut Много добре. Не е само до правилната настройка, а и до правилният човек. Цитирай
Recommended Posts