midikeyboard Публикувано Май 19, 2011 Публикувано Май 19, 2011 (Редактирано) Пичове един приятел ме помоли да постна негов текст- той е полу-професионален рапър. Хвалете и критикувайте на воля, изяжте го!!!! Познават ме в квартала там кирията е жестока късно вечер лови порока за кво си се разциврил никога не е късно да си платиш телефона винаги съм коректен но непредсказуем затова винаги последен изяждам бонбона когато късно вечер ти казвам-лека нощ мило това не означава че те обичам или че нещо се е променило късно вечер сергиите остават празни а мислите нахлуват проповядвайки вятър великите гросмайстори умуват повишаваш ми тон но не забравяй утре кой с хляб напоен с водичка ще те храни понякога ми е малко странно някакси от страни живота кофти да гледам но нали така умело разнищваш разплетения чорап ден след ден продължавам - чупя яйцата в тигана но не разбирам: защо прането така се върти в пералнята - от живота неизпрано? Редактирано Май 19, 2011 от midikeyboard 1
ultramega Отговорено Май 19, 2011 Отговорено Май 19, 2011 Не го разбрах. Интересно ми е как ще се рапира този текст .
spineless Отговорено Май 19, 2011 Отговорено Май 19, 2011 Е супер е бе! Чист рап: напълно безсмислени случайни думи свързани в текст нали? Добро е така 3
Constantin Отговорено Май 19, 2011 Отговорено Май 19, 2011 (Редактирано) Личи си, че момчето си е изляло душата. Смисълът е много дълбок и оставя свободата на всеки да го интерпретира по различен начин. Мисля че това е бъдещето на рап музиката в цял свят! Ставаме свидетели на рап революция! Редактирано Май 19, 2011 от Constantin 1
Svanio Отговорено Май 21, 2011 Отговорено Май 21, 2011 Нещо "," или "." . Невероятен текст, как не е станал известен този рапер не зная...Яйца, тигани, перални - дори битието на лирическия герой не остава скрито за нас читателите. Мисля, че ако няма готова музика по текста, може да излезе добра комбинация между това и: това
D'ska Отговорено Юли 11, 2011 Отговорено Юли 11, 2011 lol ,много зле... да подчертая ,че слушам бг рап... /надявам се разбирате ,че не става въпрос за Ванко1 ,Шамара и тн../
Vasil Pavlov Отговорено Юли 11, 2011 Отговорено Юли 11, 2011 (Редактирано) Потресен съм... толкова силен текст не бях виждал скоро Не, сериозно, трябва направо да се запознае с Деян Икебаната и заедно да измислят някой дует. Тъкмо и неговите текстове са подобни! "Изпълнени" със смисъл Редактирано Юли 11, 2011 от Vasil Pavlov
hologram Отговорено Юли 12, 2011 Отговорено Юли 12, 2011 проповядвайки вятър великите гросмайстори умуват ден след ден продължавам - чупя яйцата в тигана защо прането така се върти в пералнята - от живота неизпрано? Човече, ти или си уникално неповторим в посредствеността си или просто си се престарал с алегориите. 1
RockoBG Отговорено Юли 12, 2011 Отговорено Юли 12, 2011 Най-бездарната от всички възможни поезия загина заедно със своя творец Паула Нанси Милстоун Дженингс от Грийнбридж, Есекс, Англия, по време на унищожаването на Земята. Да ама не!!! - а ла Петко Бочаров — Нннннннйййййййъъъъъъъъъррррррргггггхххх — изрева Форд Префект и се сгърчи в една последна конвулсия 1
hologram Отговорено Юли 12, 2011 Отговорено Юли 12, 2011 С колегата в офиса просто започнахме да си го казваме един на друг... има хляб в тоя текст. Ебаси, заболяха ни коремите!
djordanowa Отговорено Юли 28, 2011 Отговорено Юли 28, 2011 боо това е по-добро: Избрал си смешна пътека в кючека търсиш утеха в селянията се друсаш яко чалга само слушаш а се пее в хип-хопа че различен е живота че мечтите са злато а душата нещо свято реалността обаче май е простотия до безкрай непрестанни груби грешки от пародии и смешки днеска носиш скъпи дрешки и се радваш нечовешки много плоски са нещата друга беше май играта май за друго си мечтахме а в калта се озовахме и така и не разбрахме досега защо простяхме 1
Svanio Отговорено Юли 28, 2011 Отговорено Юли 28, 2011 И после 'Шо няма Бг рап..............................
Constantin Отговорено Февруари 24, 2012 Отговорено Февруари 24, 2012 боо това е по-добро: Избрал си смешна пътека в кючека търсиш утеха в селянията се друсаш яко чалга само слушаш а се пее в хип-хопа че различен е живота че мечтите са злато а душата нещо свято реалността обаче май е простотия до безкрай непрестанни груби грешки от пародии и смешки днеска носиш скъпи дрешки и се радваш нечовешки много плоски са нещата друга беше май играта май за друго си мечтахме а в калта се озовахме и така и не разбрахме досега защо простяхме Пич текста е доста жалостив. Не разваляй оригиналната тема с посредствени банални маналности.
Recommended Posts