Jump to content
Българският форум за музиканти

midikeyboard

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

midikeyboard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Обществена Репутация

  1. Пичове един приятел ме помоли да постна негов текст- той е полу-професионален рапър. Хвалете и критикувайте на воля, изяжте го!!!! Познават ме в квартала там кирията е жестока късно вечер лови порока за кво си се разциврил никога не е късно да си платиш телефона винаги съм коректен но непредсказуем затова винаги последен изяждам бонбона когато късно вечер ти казвам-лека нощ мило това не означава че те обичам или че нещо се е променило късно вечер сергиите остават празни а мислите нахлуват проповядвайки вятър великите гросмайстори умуват повишаваш ми тон но не забравяй утре кой с хляб напоен с водичка ще те храни понякога ми е малко странно някакси от страни живота кофти да гледам но нали така умело разнищваш разплетения чорап ден след ден продължавам - чупя яйцата в тигана но не разбирам: защо прането така се върти в пералнята - от живота неизпрано?
  2. Аха, ами ако е така ще е екстра, защото в сайта където искам да ги публикувам ми препоръчват да си запазя правата преди това и много хора го правят и все пак няма такава институция в БГ?
  3. Някой знае ли сайт или нещо подобно в БГ, където мога да си запазя правата. Знам че принципно се запазват в copyright.gov и биха направили много повече ако стане нещо, но не ми се дават 65 долара. Ако някой знае нещо, моля да пише!
  4. Мога само да кажа че FL-a e една от най-добрите програми за DRUMS
  5. midikeyboard

    Инструментал

    Здравейте, направих един пиано инструментал, обаче не знам дали съм спазил структурата на песента Intro, chorus, verse и такива работи. Моля кажете дали става или трябва да размествам нещо :S http://www.4shared.com/audio/uEIiu5jo/rara.html
  6. Ами на кабела пише bespeco и съм с Windows 7
  7. Малко помощ.. Искам да попитам дали може да се свърже Midi keyboard която има само MIDI out с Usb-midi кабел към компютърът и ако може, как точно, з-то уж като я конектна и искам да инстална дривер-а й пише че нямам supported product na pcto
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.