LOE Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 (Редактирано) LOE , знам че ефекта не е лош.Тук е мястото да напрая няколко вметки1во - бях с по-тънки струни и нямаше Пауър китарата - мажеше 2ро - с Рандал'а свирих,ама нз защо толко мноо пищи та не моа да я в карам в свестен тон без да барам тона на китарата (на записа е почти върнат докрай...) пък и оня пич на мастеринг'а яко барал еквалайзера и затва има и толко високи... в сряда живот и здраве ще запишем пак и пак ше ни чуете... иначе 10х за комент'а вземи си "тъкния" комплект на зак уайлд, дето 6-тата струна е .60 досега с толкова мощни струни не съм свирил, вярно малко зор иде особенно в началото, дане говорим че 2 седмици се бях наплашил да не ми прекършат грифа... на струните пише че са за стандартна настройка - демек Ми, аз съм на Си, и на флойда дръжката направо опря в тялото, целия флойд се обърна, че се наложи да му стягам пружините и т.н. Ти си с фиксирано тремоло не би трябвало да имаш проблеми, освен може би че има опасност струните да ти строшат нът-а на грифа, ако е пластмасов, доста такива случаи има Редактирано Април 27, 2006 от LOE Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 спокс,аз си зех 13ки- демек шестата е 0.56 и са перфектни.Марката е Д"адарио..само с такива свиря - мноо са яки иначе наистина може да се спраска гриф в стандартна настройка,хехе и аз съм в СИ,ама като реших че тая настройка ше използвам и носих китарата на "Доктор" да и барне ТРЪСС Род'а ...грифа ми е идеално прав сега,като си настроя китарата Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Пробвай Еликсир и повече няма да помислиш за Д'Аддарио Саунда е кофти, но мисля, че вината е в миксинга, а не толкова в настройките на ефект/АМР. Всъщност не може да се прецени, защото микса е гаден... Цитирай
LOE Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Д'Аддарио имат страшно добър звук и издържат така учудващо дълго време, но пък техния комплект идва много на китарата.. Тия за които горовя пъртивте три са нормално тънки - 1 струна е .09 - демек стандартно, и до трета са в границите на нормалното, и от там нататък стават въжета... демек стават и за сола, което не може да се каже за комплекти чиито първи струни почват от .13... бая съм свирил с такива преди да мина на тези... Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 да,микс'а е гаден...тая седм се надявам да направим нещо по-добро... пак ше се похваля... Цитирай
Recommended Posts