peshoy2k Публикувано Април 20, 2006 Публикувано Април 20, 2006 http://www.cmusicforum.com/pi/aranjuez.mp3 тва е засега демо изсвирено, ама повечето неща, както сте забелязали, остават демо, ще видя дали ще има време за по-сериозно и безгрешно безимпровизирано изпълнение. Ще се радвам на коментари вижда се отсекъде чужбинци мисля че на звук го докарах горе-долу, на свирене - хич Цитирай
LOE Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 (Редактирано) готино е, може би му липсва малко crisp... и второто соло може да е с по малко драйв, и не съм сигурен но или не е свирено на neck адаптера или не личи за драйва - чуй на opeth - ending credits - за подобен звук горовя също на това духовото може да му вкараш малко повече въздух... честотите от 15 кхз нагоре и мааалко ривърб на барабанчето да загатнеш за някакво помещение мойте 2 цента Редактирано Април 20, 2006 от LOE Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 20, 2006 Автор Отговорено Април 20, 2006 мда, хубаво е на OPETH мерси за съветите то барабанчето има ривърб ама още може исках по-оркестрално да звучи :think: Цитирай
LOE Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 не мисля че на тоя стил най му ходи оркестрално звучене инъче нещата са записани страшно добре, явно не си продал всичките техники Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 портокалов Сок якооооооооооооо ...изкефи ме Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 Хи-хи, познай какво си свирих снощи до 1:30?.... Aranjuez и едно мое парче дето прилича малко на него и едно на Гарбарек дето пак прилича.. Не можех да се отлепя от кийборда.. А сега конкретно по твоята версия - хареса ми електрическото соло и солото на обоя.. Акустичката ти също звучи хубаво.. Сложи линк към това парче и в темата си за разпродажбата, да чуят хората.. Като цяло е доста добре.. Барабанките малко на места като че ли прекалено излизат от бийта.. Напомнят малко за Portishead - Glory Box.. Шрайха ти звучи доста реалистично. Баса е доста мощен - може би една идея повече отколкото трябва но съвсем маааааалко.. Обоя накрая въпреки че добре свири стои малко изкуствен.. Като цяло добър аранжимент, харесва ми.. Абе има много хляб в тебе.. Дано само да се не запилееш много по тая пуста чужбина. Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 20, 2006 Автор Отговорено Април 20, 2006 не мисля че на тоя стил най му ходи оркестрално звучене инъче нещата са записани страшно добре, явно не си продал всичките техники още не, затова и гледам да демонстрирам звук, като за последно Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 20, 2006 Автор Отговорено Април 20, 2006 Хи-хи, познай какво си свирих снощи до 1:30?.... Aranjuez и едно мое парче дето прилича малко на него и едно на Гарбарек дето пак прилича.. Не можех да се отлепя от кийборда..А сега конкретно по твоята версия - хареса ми електрическото соло и солото на обоя.. Акустичката ти също звучи хубаво.. Сложи линк към това парче и в темата си за разпродажбата, да чуят хората.. Като цяло е доста добре.. Барабанките малко на места като че ли прекалено излизат от бийта.. Напомнят малко за Portishead - Glory Box.. Шрайха ти звучи доста реалистично. Баса е доста мощен - може би една идея повече отколкото трябва но съвсем маааааалко.. Обоя накрая въпреки че добре свири стои малко изкуствен.. Като цяло добър аранжимент, харесва ми.. Абе има много хляб в тебе.. Дано само да се не запилееш много по тая пуста чужбина. хихи, ми да, всъщност си играх повече да направя бекинг трака и накрая наплесках ужасяващите ми солажи-мазажи . БТВ баса исках да се чува и там части от децибели играят роля , прав си маааалко е в повече. Даже ако някой иска да си солира мога да му пусна бекинг трака Цитирай
Yiwigi Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 Браво... Личи ти, че и ти си от наш'те Оле! Цитирай
CyberGene Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 За музиката съм ти казвал вече, да не се повтарям! Офтопик. Я кажи ти сега къде заминаваш, та така разпродаваш всичко? Сигурно си писал, но съм изтървал. Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 20, 2006 Автор Отговорено Април 20, 2006 като взема виза шъ пиша, че съм малко суеверен Цитирай
jFog Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 О, амиго,ше съ зближаваме ли готини траци само пускаш.... Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 20, 2006 Автор Отговорено Април 20, 2006 (Редактирано) О, амиго,ше съ зближаваме ли готини траци само пускаш.... тенкс амиго хехе боримечката познааш ли го бре ше пукне черешОвото топче Редактирано Април 20, 2006 от peshoy2k Цитирай
Recommended Posts