sw1tched Публикувано Май 3, 2011 Публикувано Май 3, 2011 Ако смятате, че китарите трябва да се настройват в Ми, че музиката трябва да е красива или че записите не трябва да надвишават -10db rms, може да пропуснете тази тема Последен микс download стар микс Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 Дебела работа. Тия брадъри не ти бяха пращали DI, нали? Китарите доста стъргат във високите и не се слепват с баса. Ок е саунда, но ако можеше да се развихриш, щеше да е пълен чук. Препоръчвам да вдигнеш психо лийдчетата, интересни са и може да стъпят още напред. Към барабаните и вокалите нямам забележки. Явно пичовете искат напомпан звук. Цитирай
Demiurg Отговорено Май 5, 2011 Отговорено Май 5, 2011 Я, Боби има напредък ! Вече даже има и бас ! Майтапа настрана, на мен ми харесва ! Цитирай
Mairomaster Отговорено Май 5, 2011 Отговорено Май 5, 2011 Мощно ми звучи. Можеш ли да опишеш какви работи си правил долу горе. По-специално ме интересуват барабаните, ама не само. Цитирай
sw1tched Отговорено Май 5, 2011 Автор Отговорено Май 5, 2011 ^ Барабаните са основно Slate Platinum. Въпросът "какво съм правил" е доста общ, но накратко: съответното EQ и компресия на всички писти reverb на вокалите и барабаните delay и разни по-специфични обработки на някои фрази на вокалите side-chain компресия на баса и китарите задействана от касата и соло барабанчето tape saturation, компресия и maximizer на master bus-а малко по нестандартен похват в случая е, че добавих още една писта за бас китарата с допълнителен (китарен) distortion въпреки, че първата поначало е мината през sansamp с доста драйв. Ако има конкретни въпроси, ще се постарая да отговоря. Мерси за коментарите. Цитирай
Ex74 Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 На мен не ми звучи на бг продукция т'ва. Много яко. Китарите как са записвани? На трака с баса който има китарен дист не му ли трябва още малко режене откъм високите? Цитирай
sw1tched Отговорено Май 8, 2011 Автор Отговорено Май 8, 2011 Китарите доколкото знам са Mesa Dual Rectifier -> Marshall кабинет и sm57. Обработката се състои главно от (немалко) EQ. По въпроса за баса - не бих казал. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Май 18, 2011 Отговорено Май 18, 2011 Това е доста убедителен sturgiscore Мисля, че единственото, което те спира да направиш микса още по-добър, е самата група. Цитирай
yakiya Отговорено Май 18, 2011 Отговорено Май 18, 2011 Сичко си е супер.Кво не му харесвате уа? Хахаха. Цитирай
Trysth Отговорено Май 24, 2011 Отговорено Май 24, 2011 И на мен доста ми хареса. Най-хубавото е, че не звучи като стандартен БГ запис, демек има яко хедрум. Цитирай
sw1tched Отговорено Май 26, 2011 Автор Отговорено Май 26, 2011 Благодаря за добрите думи. Можете да чуете цяла песен чрез player-а на сайта: www.soundlurkerstudio.com Цитирай
incup Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Браво Боби, мисля че песента се е получила добре, баса определено е интересен, а също си отговаря и на стила Вече ми стана интересно да чуя целия албум! Цитирай
мегатон Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 В стила си е, и в същото време достатъчно индивидуално като виждане и реализация./Нещото което ми харесва най-много/ Цитирай
Recommended Posts