Fakee Публикувано Май 2, 2011 Публикувано Май 2, 2011 Здравейте колебая се между тези китари: http://www.veselinkoychev.com/f310.html http://www.musicworld.bg/bg/c_385/i_32245/GEWA_Acoustic_Guitar_D10_Dreadnought_TENSON.html http://www.radoslavmusic.com/product.php?id_product=413 Искам да попитам дали някой е пипвал някоя от тези 3 и какво му е мнението.На "ямахата" съм свирил и ми харесва но все пак кажете мнения. Благодаря Предварително ! Цитирай
polaris Отговорено Май 2, 2011 Отговорено Май 2, 2011 (Редактирано) На мен пък корта повече ми хареса от ревюта в ютуб. Но от тях не се разбира много. Трябва да пробваш китарите и да усетиш коя ти е по-удобна, коя ти звучи по-доре... А и тоя корт е електро-акустичен. Електро-акустична китара ли исакш или акустична? Иначе ако питаш за качество на изработката по принцип на корт са има добри моделите. Редактирано Май 2, 2011 от polaris Цитирай
Fakee Отговорено Май 2, 2011 Автор Отговорено Май 2, 2011 На мен пък корта повече ми хареса от ревюта в ютуб. Но от тях не се разбира много. Трябва да пробваш китарите и да усетиш коя ти е по-удобна, коя ти звучи по-доре... А и тоя корт е електро-акустичен. Електро-акустична китара ли исакш или акустична? Иначе ако питаш за качество на изработката по принцип на корт са има добри моделите. корт-а не е електро акустичен.Акустичен е нещо са объркали снимките в сайта,китарата е на снимката която се показва като го отвориш.Електро-акустичният корт е AD800CE.Аз имах Ibanez V50 и търся нещо сходно с нея Цитирай
Yo The Real Отговорено Май 2, 2011 Отговорено Май 2, 2011 Ямахата е страхотна, въобще не се замисляй. Днес я пробвах, надсвири неколцина китари, които бяха с 50-60 лв. отгоре. На мен ми остава да пробвам още няколко Hohner-а за да реша окончателно за втората си акустична. Цитирай
Fakee Отговорено Май 2, 2011 Автор Отговорено Май 2, 2011 А ако може да попитам каква ти е 1вата и един малко глупав въпрос ямаха-та има ли я в друг цвят Цитирай
Yo The Real Отговорено Май 2, 2011 Отговорено Май 2, 2011 Cort AD810. Има много силен и изявен "метален" звук, но е много нехармонизирана, ако ти говори нещо. За втория въпрос нямам идея. Най-хубавите китари (акустични) са в естествен цвят. Цитирай
Fakee Отговорено Май 2, 2011 Автор Отговорено Май 2, 2011 Cort AD810. Има много силен и изявен "метален" звук, но е много нехармонизирана, ако ти говори нещо. За втория въпрос нямам идея. Най-хубавите китари (акустични) са в естествен цвят. Ахам благодаря ти много,мисля че ще се спра на ямахата Цитирай
synchu Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 Fakee - използвай бутон Нов отговор моля. Цитирането на предходните постове е силно нежелателно. Това с "надсвирването на китари с 50-60 лв отгоре" е несериозно. 50-60 кинта е разликата в печалбата на търговеца от конкретно дистрибутираната марка и част от транспортни разходи и в този клас китари няма абсолютно никакво значение за качествата (или липсата на такива) на инструмента. Ямахата е отлична китара в този най-нисък клас стига да попаднеш на добър инструмент. Гледай най-вече да е удобна, разстоянието на струните да е горе долу добре. Този модел Ямаха не съм виждал в друг цвят. EDIT: Walden също предлагат напоследък нелоши инструменти в тези ценови параметри. Разгледай www.musicworld.bg. Цветът няма никакво (освен естетическо) значение за качествата на инструмента, като звук и удобство. Иначе отхвърляме половината акустично производство на Гибсън (като по-известна тук марка) и едни от най-хубавите лютиерски или такива на малки фабрики инструменти (например Санта Круз http://www.santacruzguitar.com/instruments/h_model_cat/h13/h13_model.html ~USD 3-4'000). Yo The Real препоръчвам ти отново повече четене и по-малко "категорично заключаващо" писане. Цитирай
Fakee Отговорено Май 3, 2011 Автор Отговорено Май 3, 2011 Благодаря ви много за мненията!Искам да поясня че това няма да ми е 1вата китара.Изчетох много,гледах и ревюта също и мнения на приятели.До колкото до цвета знам че няма никакво значение,просто исках малко разнообразие в цветовата гама защото предните ми китари бяха "натурални" и може би сега ми се иска черно но наистина това няма никакво значение Цитирай
Yo The Real Отговорено Май 3, 2011 Отговорено Май 3, 2011 Yo The Real препоръчвам ти отново повече четене и по-малко "категорично заключаващо" писане. Е стига де! Човека искаше мнение, а по случайност днес бях пробвал два от трите модела, които е посочил. За какво категорично заключващо писане си говорим, да не съм го оковал във вериги и съм му бил шамари, докато поиска Yamaha-та? Цитирай
Recommended Posts