rocker_vn Публикувано Април 28, 2011 Share Публикувано Април 28, 2011 колеги някой от вас може ли да ме насочи къде в кой магазин (може и онлайн но да е в България) да търся бутони за футсуич от тея металните превключващи или задържащи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Април 28, 2011 Share Отговорено Април 28, 2011 Писано е вече: ЦЪК Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Април 28, 2011 Share Отговорено Април 28, 2011 (Редактирано) аз пуснах една тема, ама на - никой не я закачи за важна и потъна. принципно такива има в елимекс - те имат 3 магазина във варна, последно гледах на селиолу имаше едноредови задържащи, следващите пъти, като ходих, имаше и двуредови, но всички бяха незадържащи - за да направиш байпас с такива, ще трябва да добавиш още малко чарколяк. на мен май скоро ще ми се налага... иначе в сайта на елимекс (който в момента нещо не работи) има каталог, по който можеш да си поръчаш всичко и след няколко дни само отиваш да си го вземеш от магазина (доставката е безплатна), ама търсенето в каталога е ад. Редактирано Април 28, 2011 от Fallenblood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Април 28, 2011 Автор Share Отговорено Април 28, 2011 благодаря за отговорите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 3, 2011 Share Отговорено Май 3, 2011 Доколкото знам (като съм търсил) в БГ читави няма, само тия кЕтайските от по 2 лева дето са. От един еБей шоп в ЮК взехме Алфа (задържащи и не) на изключително добра цена, а нямат НИЩО общо с тия пръдливите чайна майна... Ако все пак те интересува (писал си само за БГ понеже) ще потърся координатите на шопа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Май 3, 2011 Share Отговорено Май 3, 2011 (Редактирано) и мен ме интересува - може да направим една групова поръчка и да разпределяме по градове (макар че в точно сега не бих имал възможност). Редактирано Май 3, 2011 от Fallenblood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoOne Отговорено Май 3, 2011 Share Отговорено Май 3, 2011 (Редактирано) Мен ме интересува. Може и то точно сега Редактирано Май 3, 2011 от NoOne Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 4, 2011 Share Отговорено Май 4, 2011 Ето ЛИНК. Ако си купи сам човек 2 суича няма да е евтинко, но с малко късмет партийно ще стане чудничко. Успех! П.П. Това е задържащия модел, има и моментни от същия селер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Май 4, 2011 Share Отговорено Май 4, 2011 http://cgi.ebay.co.uk/6-DPDT-Foot-Switch-Momentary-Stomp-Guitar-Effects-Pedal-/220419866008?pt=UK_Guitar_Accessories&hash=item33520c3d98 шипинга колкото Еконт от София.. Не се хвърляйте като невидяли на тия ключове. Преди време се прецака един такъв чисто нов. Факт е, че само 1 имам прецакан, а съм слагал към 10-15 на разни техники. С две думи - за парите са си добри. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Февруари 20, 2012 Автор Share Отговорено Февруари 20, 2012 някой скоро пазарувал ли е незадържащи бутони от българия? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Февруари 20, 2012 Share Отговорено Февруари 20, 2012 http://www.musicworld.bg/bg/m_1770000/i_15052/Soundking_AL102.html Не съм ги пробвал все още и нямам мнение за качеството им. Като купувам нещо от Динакорд ще взема няколко да ги разбичкам и разгледам подробно.... естествено ако някой не го направи преди мен и не постне снимки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Февруари 21, 2012 Share Отговорено Февруари 21, 2012 (Редактирано) Аз вземам ключове "Алфа" от тез юнаци: http://spiratronics....-momentary.html Плаща се с пейпал или с директно с карта, доставката е 3 паунда. Цените са крайни (с ДДС) Последния път дойдоха за 2 дни. Едит: сега видях че въпроса беше за БГ. Тука просто няма читави. Редактирано Февруари 21, 2012 от KAE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Февруари 21, 2012 Автор Share Отговорено Февруари 21, 2012 благодаря и на двамата, този път си записвам в тефтера кое от къде се взема че след време да не пускам пак теми и запитвания... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Февруари 21, 2012 Share Отговорено Февруари 21, 2012 Може вече да е било споменавано, но относно ключовете от нашите магазини има два вида според пластмасата (независимо дали задържат или не): 1/ "Лъскава" черна пластмаса, прилича на бакелит, чуплива. Почти всички ключове от този вид са с пукнат корпус още в магазина. Пукнатините може да се видят лесно. Има единични бройки , които са наред. 2/ Матова пластмаса, мека. Тези са с по-добро качество от 1/ и са по-издържливи, но като цяло ако може избягвайте и двата вида, да не говорим, че зареждането е абсолютно безразборно и не се знае кога има задържащи и кога незадържащи. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts