KingdomX Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 Една малка ракийка преди свирене винаги ме отпуска-точно толкова, колкото трябва малко офтопик...каква е тая мишка в ръцете ти все се каня да питам и забравям(да са еб* в тъпака) Цитирай
Overdrive Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 (Редактирано) Боза - развалена, ако няма точим малко Бензин от колата, а най добре ако има трабант на близо - да е примесен с масло - тогава е най добре както казъх - смазва гъролто и в резултат на това гласа става издаржлив на много викане, а бензинат подсилва организма и дава енергия, но естествено не трябва да е смотан 92 а поне 95 Редактирано Април 19, 2006 от Overdrive Цитирай
Sad But True Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 Боза - развалена, ако няма точим малко Бензин от колата, а най добре ако има трабант на близо - да е примесен с масло - тогава е най добре както казъх - смазва гъролто и в резултат на това гласа става издаржлив на много викане, а бензинат подсилва организма и дава енергия, но естествено не трябва да е смотан 92 а поне 95 Е ти тогава трябва да внимаваш да не пръднеп ,че ........ отлиташ веднага Цитирай
ronia Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Хора, добре сте си вие. На мен май всичко ми пречи и гледам преди пеене нищо да не консумирам Глад, жажда, въобще - ТОРМОЗ отвсякъде Цитирай
Overdrive Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 забравих да кажа - ако колата ви е дизел и следователно няма бензин, и антифризът също много помага (ония дето е като синята фанта) Цитирай
NeonGod Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 абе сичко което по солно и алкохолно от водата става за пиене Цитирай
Свилен Бас Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Зависи с кой свиря, къде свиря, какво свиря и защо свиря! :exclaim: Цитирай
lambi Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Аз по принцип не пея, но пийна ли малко... Според мен пиенето помага на пеенето!!! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Еее дееба това сички ли пиете нещо преди да излезете на сцената?! Що нема един борец за правда....който да излиза без никакав Допинг......било то шоколад......Водка Шот....Ракия....... Требе да сте натурални ...... какфи са тези добавки?!?! Стегнете се бе пичове!! Цитирай
NoSoul Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Едно шотче концентрат или 1 биричка така по чевръсто изпита за барабаните и НИщИчКО за клавишните Цитирай
BlueZone Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Shure, Jack Daniel's & Marlboro 100's... (из David Coverdale - Slip Of The Tongue) Цитирай
Ivanjello Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 За пиене не знам но мога да ви кажа(това съвсем сериозно) да ядете лук и чесън преди участие.За никого не е тайна преди около 10г. като отидеш на опера цялата зала мирише на чесън.Абе опитайте на някоя репетиция и ще видим какво ще се получи. Цитирай
KingdomX Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 За пиене не знам но мога да ви кажа(това съвсем сериозно) да ядете лук и чесън преди участие.За никого не е тайна преди около 10г. като отидеш на опера цялата зала мирише на чесън.Абе опитайте на някоя репетиция и ще видим какво ще се получи. доколкото съм чувал не само лука и чесъна помагат, а и белтъци от яйца...с тях гласът също омеквал....и стана батти и манфжата Цитирай
Recommended Posts