Tony Tommasson Отговорено Април 26, 2011 Отговорено Април 26, 2011 Кефи!!! якооооооооооооооооооооооооооооооо...троши главата в стената Цитирай
shemmett Отговорено Април 27, 2011 Отговорено Април 27, 2011 Похвали за сполучливия ковЕр! Барабанчето ми проби главата, но това не пречи на изкефването! Цитирай
MR_STENCH Отговорено Април 27, 2011 Автор Отговорено Април 27, 2011 След кратка разправия с "барабаниста" в бялата кутия до масата , решихме да уволним Rick Rubin и коригирахме някои неща. Shadows & Dust Ver 2.0 Цитирай
Necrophagist Отговорено Април 27, 2011 Отговорено Април 27, 2011 китарите с къф амп ги записа веее Звука нещо не ма кефи,звучи ми малко тенекиено Цитирай
MR_STENCH Отговорено Април 27, 2011 Автор Отговорено Април 27, 2011 Китара -> Behringer UM100 -> Zoom 505II -> Revalver MKIII clean канала на MESA симулацията и Deafault 2х12' Cab. Оня серсемин е известен с използването на процесори... но по-скъпички естествено често свири с някакъв Line 6 в пауърамп-а на лампова глава. Та... пасват гласчетата на процовете за КатаКлизми. Иначе... има тенеке, така е, но бих казал, че умишлено го направих малко по- "резливо"... не съм гонил рафиниран звук, то и е трудничко в домашни условия. По-скоро целта беше яка тресня Цитирай
Recommended Posts