Jump to content
Българският форум за музиканти

shemmett

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от shemmett

  1. Позволявам си да се самопоздравя с тази песен Поради пристрастия към групата няма да мога да дам обективна оценка, затова само ще пожелая успех и усърдни репетиции! Надявам се да чуем някога и подобрения вариант!
  2. Похвали за сполучливия ковЕр! Барабанчето ми проби главата, но това не пречи на изкефването!
  3. Пределно ясно деклариран джангър Има ли още салата Искам допълнително, ако може с малко вокали поръсена отгоре
  4. Добра среща на скучаещите в неделния следобед Специално за вас изрових от архива един стар опит за вокален тормоз и текстописно майсторство категория "от воле к'вот' се получи". След небрежно заиграване с вокалния трансформатор в ГаражБенд върху готов демо-трак (създаден перфектен,но безмилостно окепазен от моите припявки) се получи ето това: Бъркани Яйца
  5. Момчета, мога само да кажа, че това, де се чу до момента, има страхотен ободряващ ефект за съботните работни дни...та, кажете ми, аз до кога ше ви чакам вас да се наканите за една дружна свирня?!??
  6. А,бре, у, бре, то много харно Хвала на такЪви кавъри, ше спечелят на Deicide още един фен (Кой каза, че няма да ми хареса!!!!?!!! )
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.