Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

http://www.youtube.com/results?search_query=zachary+guitars&aq=f

ами... слушайте. като си ида вкъщи - и аз ще чуя.

На мен специално клипове от нета не са ми референция, но това не е задължително валидно за всички ;)

Отговорено

е, все дават някаква обща представа. най-малкото за тва дали пичът наистина спазва критерия си да продава единствено на хора, които умеят да свирят :greenball:

Отговорено (Редактирано)

http://www.edroman.c...stom-guitar.htm

http://www.edroman.c...r/endorsers.htm

чух демото на Закари - не ми хареса, но и свирача също.

Определено съм за Ед Роман и то от доста години насам, и преди да е имало музикант форум орг.

и тн

Редактирано от TONY
Отговорено

Ако искам копие на чужда signature китара/или по-скоро да съчетая любим модел с индивидуалните ми предпочитания/ бих избрал Ran Guitars.

Gibson endorsers > Ed Roman endorsers

Отговорено

В същност имал ли си някога Гибсън?

Свири ли някога на Ед Роман къстъм?

Каква китара и апаратура имаш?

Имаш ли идея от идологията на Ед Роман( за производство и продажба на китари) или просто сърфираш из нета?

Отговорено

Само един Гибсън - '57 GoldTop Reissue

Дори не съм виждал по магазините Ed Roman... което ме навежда над мисълта,че и Zacharyта няма

Специално за Гибсъна -> Line6 Pod HD400 или Boss ME-50(зависи къде съм)> ENGL Screamer*

*и се нуждая от атенюатор

Идеология?Щом казваш...

Отговорено (Редактирано)

Дам, дървото има повече предимства, отколкото недостатъци (казва един мой приятел Ристю - знаете го) B) и начинът, по който изглежда изобщо не е критерий за хубав звук. Също така да не забравяме, че тоя хитрец Закари използва качествен хардуер и качествена електроника.

Колкото до китари правени от парчета...моите извинения към някои хора, но инструмент направен от цяло парче дърво също не е гаранция за по-добър звук. Като аргумент бих могъл

да изложа факта, че моя SandWitch е направен от повече, от 15 парчета дърво и пак мачка някои

именити скъпарски китари. Друг пример който мога да посоча е Фендер Хайуей и Американ Делукс серията. Тялото на Делукса е от три парчета а Хайуея е от цяло парче или от две, точно както и стандат серията. Но...Делукса мачка по точки и по кинти естествено.

И още един пример :

Earthquake-Back_b.jpg

Earthquake-Front_b.jpg

Бая парчетия има в това нещо...

Редактирано от EAmechaniX
Отговорено

Диката е по-добър според мен...

Аз мисля че всички познати ни лютиери от BG са по-добри. Аз имах (понеже я продадох поради закъсване) китара на Вълчинов, ако някой се съмнява в качеството и звука ще му уредя тестване- даже имам идея да планираме сбирки тук в форума за тестове на инструменти направени от нашите лютиери!

Отговорено

Това е чудесна идея, аз съм "за", за съжаление не притежавам китарка на наш актуален лютиер, но за сметка на това имам легендарния Орфеус Соло, така че с удоволствие бих го пуснал в тестовете :cheers2:

Отговорено

за съжаление не притежавам китарка на наш актуален лютиер

Не се притеснявай! За сметка на това имаш чудесни познания, кой е по-по-най от лютиерите :godbless:

Отговорено

А обърнахте ли внимание, че човека прави и други неща?

zachary_Skank.jpg

zachary_supernatural_001.jpg

Освен това никъде не пише, че е задължително да си купуваме негови продукти, нали?

Абе щом сме го чули чак в България, да не го мислим човека. :girl_witch:

Отговорено

Струва ми се, докато не се тества някой негов инструмент,всичко остава предположения,дали е търговски трик за реклама,или си струват парите тези китари.Ние си имаме поговорка "Ръка да пипне ,око да види",не случайно.