niacin Публикувано Април 22, 2011 Публикувано Април 22, 2011 Понеже някои колеги писаха 18:00 за начален час - да не стане объркване. Часът е 16:00. За справка: http://www.sofialiveclub.com/ Цитирай
mike_portnoy Отговорено Април 28, 2011 Отговорено Април 28, 2011 Само да споделя след концерта на Nerve, че това е едно от най-добрите дръм лайв изпълнения, които съм виждал евър. Цитирай
niacin Отговорено Май 4, 2011 Автор Отговорено Май 4, 2011 Само да споделя след концерта на Nerve, че това е едно от най-добрите дръм лайв изпълнения, които съм виждал евър. Предполагам неколкодневното мълчание по темата след събитието е резултат от всеобщото ни вцепенение. Имахме шанса да се догоснем до modern day genius. Дано да повлече крак и за другите големи. Но ниските честоти ми бяха малко в повече, както и други колеги споделиха. 1 Цитирай
tlp Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Абе, и аз ги чух тия колеги...... Той Jojo си го каза, това е музика, която да раздвижи задниците и затова трябва бас(ниски)!! А и за моя радост имаше и доста dub step( half time)ритми, в който съм забелязал, че се използват доста ефекти на бас линията!! Все едно на метъл концерт да се каже ..." тука малко прекалиха с дистрите и касите "...Стига честотна характеристика покажете че сте музиканти,а не озвучители ....толерантност!! "Доведете и не барабаниските си приятели, ще правим парти" помните ли ... 2 Цитирай
drumvarna Отговорено Май 8, 2011 Отговорено Май 8, 2011 Колкото и да не искам да го кажа и на мен ми издъни баса главата и ми дойде малко в повече, не отричам нуждата му при този стил музика, ама чак ръкавите ми на ризата трепереха от баса!!!(С мен беше човек който не беше музикант и той сподели същото, стига с тези мнения за озвучители, щом на някой им е било ОК, супер, но зщо трябва всеки да си мълчи за нещо което не му е допаднало) Може би, това че бях близо до колоните е отчасти причината. Иначе и аз съм с отлични впечатления от цялата вечер, напълни ми се душата и главата с музика за известно време напред и вярно дано да ни посетят още барабанисти от ранга на Джоджо!! 1 Цитирай
e-dinko Отговорено Май 9, 2011 Отговорено Май 9, 2011 Жожо и компания няма да ги комнетирам - големи, но от концерта им успях да понеса не повече от 30 минути, пробвах 2-3 позиции в залата, но навсякъде нивото на звука беше прекалено високо, за да мога да продължа да се радвам на музиката Г-н Мейр е професионлист, специално на семинара си личеше от всеки отговор, който даваше, колкото и науместно понякога да беше задаването му. Каза това, което е нужно, показа това, което би било добре и не отказа снимка и автограф на всеки, който желаеше. Идването му в България беше една голяма възможност, да се докоснем до музикант от такъв ранг, а не по-малко важно беше, че се събрахме много празни барабанистки глави (и не само барабанистки), обсъждахме, коментирахме, куфяхме, въобще ако мога да го цитирам "experience" Цитирай
Cutthroat Отговорено Май 10, 2011 Отговорено Май 10, 2011 На мен нивата на звука ми се сториха нормални. В смисъл, че беше все едно ти пускат DnB в някой клуб, само дето е на живо. 1 Цитирай
kmfb Отговорено Май 10, 2011 Отговорено Май 10, 2011 ^ Точно, супер добре си беше. Като на DnB парти. Tакава музика леко не се слуша. После веднага изтичах да купя едно педалче за sub bass и env. filter 1 Цитирай
a1RwalK Отговорено Май 10, 2011 Отговорено Май 10, 2011 (Редактирано) Koлеги, очакваме ли господин Johnny Rabb ? Редактирано Май 10, 2011 от a1RwalK Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 10, 2011 Отговорено Май 10, 2011 Джо Джо е един от тези, от които може да се научи най-много за музиката и изобщо за възприемането на света... Аз в момента водя преговори със Саймън Филипс...стискайте палци Цитирай
mike_portnoy Отговорено Май 10, 2011 Отговорено Май 10, 2011 Ненчо, ти си човека! Няма да споменавам до каква степен ще викам ако това се осъществи!!! 1 Цитирай
Recommended Posts