mrdds Отговорено Април 26, 2011 Отговорено Април 26, 2011 Браво! Добре се справяш като за годините си. Облякъл си се типично като ученик на концерт пред училището- кожени панталони,ако няма кожи стават и черни дънки и задължителната бяла,широко разкопчана риза ... 2 номера по голяма със запретнати ръкави. Ех как ме върна ме в ученическите ми години. Цитирай
Iv4ata_GuItaR Отговорено Април 26, 2011 Отговорено Април 26, 2011 Това и аз го свирех като малак (не че сега съм много голям) много му се кефех. Ето и видео: http://vbox7.com/play:bcbc8eab Цитирай
velit Отговорено Април 27, 2011 Автор Отговорено Април 27, 2011 Благодаря Дънките не са черни а са малко тъмни, а за черни не съм се сещал звучи добре Цитирай
DREAMMIND Отговорено Април 27, 2011 Отговорено Април 27, 2011 Браво за избора на парче, това е любимия ми инструментал на дедео Ричи. Трябва да работиш върху тайминга и най-вече върху фразирането и вибратото на Ричи, то е даже по-важно от това да изсвириш същите ноти като в оригинала. Продължавай в същия дух, аз на твоите години не бях виджал китара и ти завиждам на времето , което имаш пред теб да напредваш. 1 Цитирай
valitchy Отговорено Април 27, 2011 Отговорено Април 27, 2011 Много странно - това изпълнение го гледах преди време някъде из сайтовете, май някой го беше качил в тийнпроблем, не мога да се сетя, няма значение - още тогава ми хареса. Като го гледам се чувствам в Déjà vu Голямо браво и от мен и много успехи! Цитирай
jocker Отговорено Април 28, 2011 Отговорено Април 28, 2011 Браво! Следя всичко, което си пуснал досега. Имаш страшен напредък, след като започна уроците с даскал. Малко сковано го свириш този любим на всички Ричи фенове инструментал, вероятно заради притеснението от кибиците около тебе- сценичната треска не прощава... Давай все така! Китарата все още червеното ти Афинити ли е? Ще го изсвиря и аз това, не се сдържам.... Цитирай
Recommended Posts