valitchy Отговорено Април 20, 2011 Отговорено Април 20, 2011 Мерси за хубавата музика! Дано да нямате нищо против, че си свалих "Двата акорда" - отива право в колата на 'драйв тест', но не мога да спра да я слушам! Цитирай
synchu Отговорено Май 20, 2011 Отговорено Май 20, 2011 Хубаво, добре измислено и аранжирано парче ... Цитирай
paranoize Отговорено Май 22, 2011 Отговорено Май 22, 2011 хахахахах най-якото име за песента евала Цитирай
bgmttt Отговорено Май 26, 2011 Автор Отговорено Май 26, 2011 Благодаря за добрите думи! Парчето не се казва "Два акорда накръст" - акордите са два и така кръстих темата. Междувременно малко го пипнахме - Цък - дали е за добро вие кажете (поне баса се чува повече ) Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 Не ни жалетеПочвам ви ,наслагвано ли е,защото има леки разминавки както и с нивото?Като цяло е много приятно,ма това е субективно - знаеш ме ,че съм хипи по душа/виждания. Паузата по средата е малко по-дълга,пак според мен. Синия шаман ,сметам знае,че пентатониката има различни кръгчета,някои по-просветени им викат мажорни/минорни ,но си е до лично виждане как свириш лийд - аз не бих изсвирил точно такова соло. Ся може да ме напсуваш на ум,ма нали искаш критика? Цитирай
bgmttt Отговорено Май 29, 2011 Автор Отговорено Май 29, 2011 наслагвано ли е,защото има леки разминавки както и с нивото? ... Ся може да ме напсуваш на ум,ма нали искаш критика? Ням да пцуем Не е много наслагвано, китарката пробва няколко жици, пианото и гласът са записвани отделно. Ако има разминаване, то е щото толкоз си можем Нали видя, че има втори вариант - там избрисахме едно-две акита Цитирай
vane Отговорено Май 29, 2011 Отговорено Май 29, 2011 Как сте записвали барабаните, звучат нереално добре за българска група )))) Вокала малко изкуствено ми звучи, но това си е субективно де, можеше и някакво ефектче да му сложите. Но иначе много добре е станало Цитирай
bgmttt Отговорено Май 30, 2011 Автор Отговорено Май 30, 2011 Как сте записвали барабаните Mapex Saturn, Paiste и хубави микрофони. Цитирай
Recommended Posts