Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 64
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

демек без глави? в магазина на Русинов - до старата сграда на Консерваторията, на канала има по 3лв такива и са добри, аз ползвам от тях

Отговорено
А пък при мен Валето си държат и месец :D

:beer: Пробвай един месец да свириш по 2 часа на ден вкъщи,2 пъти в седмицата да репетираш и 2 пъти да свириш в клуб с тях, и ако пак ти изкарат толкова сигурно трябва да свириш евъргрийн.Пробвай промарк или Нова(лиценз на Вик Фирт) и си направи сметка кое е по изгодно.При мен палките издържат толкова:Валето-20 перваза,ПроМарк 120 перваза,нова-80перваза,Zildjian:80 перваза.Нова струват малко повече от Валето и изкарват 4 пъти повече,съответно замисли се.

П.П.Не че съм си броил ударите,просто аз свиря често барабанче с перваз,а Валето се чупи лесно от перваз,а Палките от хикори държат повече на силни удари.

Отговорено

абе не знам бате,честно казано евтиното си е просто по-евтино но и по-скапано:unsure:

Отговорено (Редактирано)
zazo сигурен ли си 4е тиа ProMark  са оригинални??

щот мязат на менте

Отде да знам. Аз палки си купувам, за да ми пасват и да са от правилното дърво, не ме интересува, кой ги произвежда. И менте да са още са здрави и си ги ползвам. <_<

Редактирано от zazo
Отговорено

Хъх...Аз трескам с TwoTone - не че са адски здрави, ама са йефтини и за новобранец като мене мисля че вършат доволна работа. Лично оплаквания нямам...Обикновено употреблявам 5B :blink:

SigndrmSticks.jpg

Отговорено

щот мязат на менте

Отде да знам. Аз палки си купувам, за да ми пасват и да са от правилното дърво, не ме интересува, кой ги произвежда. И менте да са още са здрави и си ги ползвам. ;)

:D Zazo ми тя твоита работа вседно да кажеш Изкам да 4укам Бритни Спиарс и затва пробвам вси4ки моми4ета наред ама неги питам за името! :blink:

Отговорено

8 от 10 чифта палки про-марк са криви, поне от тези, които се предлагат в милата ни родина. Скъсвам им нервите на тия в магазина, докато си избера няколко, които поне малко да стават.

Отговорено

щот мязат на менте

Отде да знам. Аз палки си купувам, за да ми пасват и да са от правилното дърво, не ме интересува, кой ги произвежда. И менте да са още са здрави и си ги ползвам. :D

:D Zazo ми тя твоита работа вседно да кажеш Изкам да 4укам Бритни Спиарс и затва пробвам вси4ки моми4ета наред ама неги питам за името! :blink:

хахаха, Браво Аладин ;)

Много яко.

Аз ползвам Vic Firth, ма не съм тоооолкова безкрайно впечатлен, а също така и Nova, който са повече от половината по-евтини, пасват ми и си свиря без проблем ;)

Отговорено

Не братле не си доразбрал.

Щи ти го обясня с твоя пример:

Когато искам да чукам гледам девойката да е красива, краката й да са прави и дълги и да има добре оформен бюст, не ме интересува как се казва. (друг е въпроса, че чукам жена си) ;)

Демек важно за мен е палката да ми легне добре в ръката, да е с правилната тежест и дължина (за мен), да е права както каза Ytsejam, и да е от качествено дърво.

Който иска нека си робува на марки.

Отговорено (Редактирано)

аз пък искам да ошамаря синбат торнадото и съм готов да ошамаря 8 от 10 барабанисти в тоя форум за да стигна до него <_<<_<

Редактирано от Katsko
Отговорено (Редактирано)
аз пък искам да ошамаря синбат торнадото и съм готов да ошамаря 8 от 10 барабанисти в тоя форум за да стихна до него :rolleyes:  B)

Лют,но справедлив! :killyou:

А как по точно искаш да "стихнеш до него"? :lol::lol::lol:

Редактирано от pantommind